Dieetvoeding voor honden

Producten 1-20 van 656

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dieetvoeding hond

Bent u op zoek naar dieetvoeding voor de hond? U bent bij Dierapotheek.com aan het juiste adres. We hebben een compleet aanbod dieetvoeding voor de hond van verschillende merken. Denk hierbij o.a. aan merken als Royal Canin, Seresto , Advantage , Sanimed ,Trovet, Specific en Calibra. U wilt natuurlijk het allerbeste voor de hond, ook wanneer het gaat om voer. Veel honden kunnen standaard voeding heel goed verdragen maar het kan voorkomen dat honden toch meer ondersteuning nodig hebben. Dat kan in de vorm van speciale dieetvoeding.

Of het nu gaat om het ondersteunen bij een gezondheidsaandoening of het tegengaan van overgewicht, de juiste voeding speelt een belangrijke rol in de gezondheid van uw hond.

In ons online aanbod is er een duidelijk onderscheid gemaakt in de verschillende soorten dieetvoeding voor de hond. Zo kunt u gemakkelijk zoeken naar voer voor de hond die ondersteunt bij bepaalde aandoeningen aan bijvoorbeeld het hart, gewrichtsproblemen, het gebit, de urinewegen of huidproblemen. Maar ook is er een hele categorie te vinden die alleen maar voeding bevat die helpt bij het tegengaan van overgewicht bij de hond.

Wanneer een hond overgewicht heeft, dan kan het gebeuren dat deze lusteloos en sloom wordt. Dat kan leiden tot meer gezondheidsklachten en het is dus ook zaak om voor de hond te zorgen dat deze een gezond gewicht bereikt maar zeker ook behoud.

Een van de producten uit ons assortiment is Trovet WRD hond 12,5 kg. Een volledige dieetvoeding voor de hond die overgewicht kan tegengaan. We spreken van overgewicht bij een hond, wanneer deze minimaal 15% zwaarder is dan het ideale gewicht. De dieetvoeding van Trovet bevat minder calorieën en een hoger gehalte aan vezels. Bij een normale portie zorgt dit toch voor een goede vulling van de maag, omdat het voer langer in de maag blijft. Uw hond heeft dus minder hongergevoel en zal dan ook minder snel bedelen om extra voedsel. Na het bereiken van het ideale gewicht voor de hond kan overgestapt worden naar een onderhoudsvoer voor de hond.

Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen en voorzien van een passend advies.

Ruim assortiment dieetvoeding voor de hond

We hebben het al even beschreven, maar we bieden een ruim assortiment van dieetvoeding voor honden aan. Het aanbod in onze online shop is zeer uiteenlopend. We begrijpen dan ook heel goed dat u misschien advies nodig heeft, voordat u de juiste keuze kunt maken voor uw trouwe viervoeter. Een groot voordeel, bij Dierapotheek.com krijgt u advies van dierenartsen die dagelijks honden behandelen. Hierdoor bent u verzekerd van een goed advies voor uw eigen hond en een advies over voeding die goed aansluit op de behoeften van de hond.

Uiteraard is het belangrijk om ook met uw eigen dierenarts in gesprek te gaan, voordat u een andere keuze in dieetvoeding voor de hond maakt. Naast het goede advies van onze specialisten zorgen we met onze online shop voor een snelle verzending en goede prijzen van dieetvoeding voor de hond. Bovendien krijgt u bij ons 5% korting wanneer u een bestelling voor 3 of meer artikelen plaatst.

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com, zo leveren we alleen producten en dieetvoeding waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan.

Bestel dieetvoeding voor de hond bij Dierapotheek.com

Heeft u na het lezen van deze informatie over dieetvoeding voor de hond nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een online bestelling plaatsen kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor diergeneesmiddelen en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.

Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestelt u 3 of meer producten, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling.

We zetten ons graag in voor de gezondheid van uw hond.