Calibra Kat

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ben je op zoek naar Calibra kattenvoer?

Dan ben je bij Dierapotheek.com aan het juiste adres. We hebben een compleet aanbod van Calibra voer, inclusief kattenvoer van dit merk. Het Calibra kattenvoer is verkrijgbaar in droog- en natvoer varianten en is speciaal ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit maakt het voer zeer geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselintolerantie.

Met meer dan 10 jaar ervaring als online dierenwinkel zijn we specialisten op het gebied van voeding. Ons team van meerdere dierenartsen staat klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste voeding voor je kat. Het maken van de juiste keuze voor kattenvoer is belangrijk en daarom is het goed om hierover ook met je eigen dierenarts te overleggen. In veel gevallen kan het zijn dat je dierenarts je heeft geadviseerd om over te stappen op Calibra kattenvoer.

Calibra heeft verschillende soorten kattenvoer ontwikkeld, vergelijkbaar met hun voer voor honden. Zo is er de Renal lijn, speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen. Dit voer is gemaakt op basis van rijst en heeft een verlaagd gehalte aan eiwit, fosfor en natrium. Een ander type kattenvoer van Calibra is de Recovery voedingslijn. Recovery is een compleet dieetvoer voor katten en honden dat hen ondersteunt tijdens herstelperiodes, bijvoorbeeld na een ziekte of bij leververvetting. Onze specialisten kunnen je meer informatie geven over deze lijn kattenvoer. Tot slot is er de Calibra Struvite lijn, die kan helpen bij katten die last hebben van struvietstenen. Dit voer helpt de vorming van stenen te voorkomen en kan bestaande stenen oplossen. 

 

Waarom kattenvoer van Calibra?

De gezondheid en het welzijn van je kat worden sterk beïnvloed door het juiste voer. Als we adviseren om voor Calibra te kiezen, dan weet je dat je kattenvoer van de hoogste kwaliteit krijgt. Alle soorten speciaal kattenvoer van Calibra worden zorgvuldig samengesteld op basis van de fysiologische behoeften van katten.

Calibra ontwikkelt hun voer op basis van wetenschappelijke kennis en ervaring en werkt voortdurend aan het verbeteren van hun recepten met de meest actuele informatie. Zo ben je verzekerd van kattenvoer van de beste kwaliteit. Calibra kattenvoer is eenvoudig online te bestellen bij Dierapotheek. Onze dierenartsen hebben dagelijks ervaring met verschillende katten en kunnen je altijd ondersteunen bij vragen over Calibra voeding. We bieden niet alleen Calibra, maar ook andere kattenvoermerken aan. We werken uitsluitend met producten waar we als team achterstaan. Mocht je na het lezen van deze informatie over Calibra kattenvoeding nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil je direct een bestelling plaatsen? In onze webshop kun je het eenvoudig bestellen tegen een scherpe prijs. Bovendien krijg je altijd 5% korting bij bestelling van 5 of meer producten.