Calibra-Kat

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wanneer u op zoek bent naar Calibra kattenvoer, dan bent u bij Dierapotheek.com aan het juiste adres. We hebben een compleet aanbod Calibra voer, en hebben ook kattenvoer van dit merk in ons assortiment. Het kattenvoer van Calibra komt in de varianten droog- en natvoer en is speciaal ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Een voordeel hiervan, het is goed geschikt voor katten die last hebben van een gevoelige spijsvertering of een voedselintolerantie hebben.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als online dierenwinkel en zijn specialist als het gaat om voeding. We werken met een team van meerdere dierenartsen die u kunnen ondersteunen bij het kiezen van de juiste voeding. Een keuze voor voeding voor de kat maakt u niet zomaar, het is goed om hier ook met de eigen dierenarts over te praten. In veel gevallen kan het zijn dat u advies van de arts hebt gekregen om op Calibra kattenvoer over te stappen.

U kunt het in onze webshop dan eenvoudig voor een scherpe prijs bestellen. Bovendien geven we 5% extra korting bij bestelling van 3 of meer producten.

Verschillende varianten Calibra voer

Net als het voer voor de honden van Calibra hebben ze ook voor katten verschillende soorten voeding ontwikkeld. Zo is er van Calibra de Renal lijn. Deze lijn kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor poezen en katers die last hebben van de nieren. Het voer is gemaakt op basis van rijst en heeft een verlaagd gehalte aan eiwit, fosfor en natrium. 

Een ander kattenvoer van Calibra is de Recovery voedingslijn. Recovery is een compleet dieetvoer voor de kat, deze helpt de kat tijdens een herstelperiode. Het kan dus voorgeschreven worden door de dierenarts tijdens een periode van herstel of bij leververvetting. Onze specialisten kunnen u uiteraard meer informatie geven over deze lijn kattenvoer.

De laatste voedingslijn van Calibra voor de kat die we willen benoemen, is de Calibra Struvite & Oxalate lijn. Deze lijn voer kan ondersteunen bij katten die last hebben van vorming van struvietstenen en oxalaatstenen en helpt struvietstenen oplossen. In ons assortiment hebben we 1.5 kg en 5 kg kattenvoer.

Waarom kattenvoer van Calibra?

De gezondheid en het welzijn van de kat worden voor een groot deel bepaald door de keuze in het juiste voer. Zoals beschreven kunnen de dierenartsen van Dierapotheek hierin altijd adviseren. We hebben met ons team meer dan 10 jaar ervaring. Adviseren we om te kiezen voor Calibra, dan gaat het om een merk kattenvoer dat de hoogste kwaliteitseisen stelt bij het ontwikkelen van de voeding.

Alle verschillende soorten speciaal kattenvoer van Calibra wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de fysiologische behoeften. Ze ontwikkelen kattenvoer op basis van eerder opgedane kennis en ervaring. Verder zijn ze continu bezig met het verbeteren van de recepten volgens de meest actuele informatie.

Zo weet u zeker dat u kiest voor kattenvoer dat van de beste kwaliteit is.

Calibra kattenvoer online kopen bij Dierapotheek

Bij ons krijgt u altijd advies van dierenartsen die dagelijks verschillende katten behandelen. Vanzelfsprekend kunnen ze u ook ondersteunen met mogelijke vragen die u heeft over de voeding van Calibra. Onze jarenlange ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. 

We gaan bij Dierapotheek verder dan alleen het merk Calibra, u vindt bij ons ook kattenvoer van andere merken. Wat voorop staat, we werken met producten waar we als team achterstaan. Heeft u na het lezen van deze informatie over Calibra kattenvoeding nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Wilt u direct een bestelling plaatsen? Geen probleem, dat kan uiteraard snel, eenvoudig en veilig in onze webshop.