Milpro Kat

Ontwormen van jouw huisdier kan met Milpro kat. Een betrouwbaar en veilig middel dat je kan gebruiken ter voorkoming of ter bestrijding van een besmetting met wormen. Het middel werkt uitstekend tegen de belangrijkste worminfecties. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan spoelwormen, haakwormen en lintwormen. Op tijd je huisdier ontwormen voorkomt onnodige risico's op ziektes. Een goede reden om te kiezen voor Milpro kat!

Milpro kat voor het ontwormen

Natuurlijk is de gezondheid van jouw kat van belang. Om de gezondheid van jouw huisdier optimaal te ondersteunen is het belangrijk om je kat periodiek te ontwormen. Ter bestrijding maar zeker ook als preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen. Wij raden daarom aan om jouw volwassen huisdier 4 keer per jaar te ontwormen met Milpro kat. 


Werkzaam tegen verschillende wormsoorten

Het werkende bestanddeel van Milpro is Milbemycine Oxine en Praziquantel. Deze stoffen zorgen dat de belangrijkste wormen bestreden kunnen worden. Problemen zoals overgevoeligheid en/of intolerantie zien we gelukkig niet tot zeer zelden. De stoffen werken optimaal tegen o.a. de volgende wormen: spoelwormen, haakwormen, zweepwormen, lintwormen en hartwormen. De bestanddelen die in Milpro kat zitten bevatten een bewezen en effectieve combinatie van werkzame stoffen. Hierdoor is jouw kat goed beschermd.


Werking van Milpro kat

Het voordeel van ontwormingsmiddelen is dat deze snel werken. Zodra je het middel aan jouw huisdier gegeven hebt, begint het te werken. De bestrijding van wormen gaat dan direct van start. Ongeveer 24 uur na het toedienen van Milpro kat, worden er geen wormen meer uitgescheden in de darm. Ongeveer 72 uur na het toedienen worden er geen wormeieren meer uitgescheden. In het geval van een wormbesmetting, is dit dus snel te bestrijden. Een fijn idee! 


Periodiek ontwormen

Belangrijk om te weten is dat ontwormingsmiddelen, ook Milpro kat, een kortdurende werking hebben. Hierdoor is jouw kat na 24 tot 72 uur weer vatbaar voor een nieuwe besmetting. Wij raden je, mede hierdoor, aan om jouw kat periodiek te ontwormen. Aan te raden is om dit, bij een volwassen kat, 4 keer per jaar te doen. Geadviseerd wordt om kittens op de leeftijd van 3, 5 en 7 weken te ontwormen, daarna maandelijks tot de leeftijd van een half jaar. Zogende poezen kun je steeds tegelijk met de kittens ontwormen. Als je dit schema aanhoudt, ben je verzekerd van een optimale behandeling tegen wormen.


Verschillende varianten Milpro

Optimaal beschermen doe je niet alleen door de juiste frequentie aan te houden. Dit doe je ook door te kiezen voor de juiste dosering. Te veel is niet goed, te weinig ook niet. Te veel ontwormingsmiddel kan ervoor zorgen dat je dier ziek wordt. Te weinig kan ervoor zorgen dat het middel niet goed zijn werk kan doen en dat de wormen  niet bestreden worden. Het is daarom van belang altijd de juiste hoeveelheid toe te dienen. Om het je gemakkelijk te maken is Milpro kat verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij Milpro grote kat en Milpro kleine kat in ons assortiment opgenomen. De laatste uitvoering kun je ook gebruiken voor je kittens. 


Eenvoudig online bestellen

Een bestelling voor Milpro kat plaats je gemakkelijk en snel online in onze webshop. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen jouw bestelling daardoor snel verwerken. Als je vandaag besteld, mag je jouw bestelling dan ook snel thuis verwachten. Ideaal want hierdoor hoef je nooit te lang te wachten voordat je jouw huisdier kan ontwormen met Milpro kat!