Sanimed

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer het gaat om Sanimed hondenvoeding of Sanimed kattenvoeding, dan is Dierapotheek.com een betrouwbare en goede keuze. Sanimed is een merk diervoeding met een compleet assortiment voor uw huisdier. Wij bij Dierapotheek.com hebben een compleet aanbod van Sanimed in ons assortiment.

Sanimed produceert een gezonde, uitgebalanceerde en natuurlijke diervoeding

Sanimed Veterinary Nutrition combineert wetenschappelijke kennis over de effectiviteit van preventieve voeding en dieettherapie met een langdurige ervaring op het gebied van het produceren van hoogwaardige diervoeding. De producten van Sanimed zijn goed afgestemd op de levensfase van uw huisdier en zijn uitermate geschikt voor alle rassen.

De diervoeding wordt met zorg en in eigen beheer van Sanimed geproduceerd in Veghel. Het voer bevat uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De samenstelling van Sanimed diervoeding is ontwikkeld door professor Dr. Ir. Anton Beynen en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Ons assortiment Sanimed diervoeding

Voeding speelt bij een huisdier, net als bij mensen een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks vele verschillende soorten dieren behandelen. Bij Dierapotheek.com hebben we een groot assortiment Sanimed diervoeding voor zowel de hond als kat. De diervoeding van Sanimed is verkrijgbaar als droog- en natvoer. Beide varianten zijn compleet uitwisselbaar en dit maakt ze goed te combineren voor uw huisdier. Verder zult u zelf zien dat het voer van Sanimed erg smakelijk is en het dier hier werkelijk van gaat genieten. Onze gespecialiseerde dierenartsen vertrouwen op de diervoeding van Sanimed, dat is dan ook een van de redenen dat wij het hebben opgenomen in ons online assortiment.

Wanneer u wilt wisselen van voer voor uw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, helemaal als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij u ook voorzien van een goed advies.

Bestel Sanimed diervoeding bij Dierapotheek.com

Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed diervoeding nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.