SANIMED diervoeding

Het kwalitatief goede ‘no-nonsense’ dieetvoer van SANIMED zit boordevol hoogwaardige, 100% natuurlijke ingrediënten voor een fit en gezond leven van jouw hond of kat. In de voeding van SANIMED vind je geen kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en worden grondstoffen gebruikt waarvan de herkomst uitvoerig gecontroleerd en volledig te traceren is. Wij bij Dierapotheek.com hebben een compleet aanbod van SANIMED huisdiervoeding in ons assortiment.

Producten 1-20 van 64

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer het gaat om SANIMED hondenvoeding of SANIMED kattenvoeding, dan is Dierapotheek.com een betrouwbare en goede keuze. SANIMED heeft een preventieve lijn producten voor de gezonde hond en kat, afgestemd op de levensfase van jouw huisdier. En als de gezondheid hen even in de steek laat, kan de speciale dieetvoeding van SANIMED ondersteuning bieden bij ziekte en herstel. 

 

Uitgebalanceerde diervoeding

Sanimed Veterinary Nutrition combineert wetenschappelijke kennis over de effectiviteit van preventieve voeding en dieettherapie met een langdurige ervaring op het gebied van het produceren van hoogwaardige diervoeding. De producten van SANIMED zijn goed afgestemd op de levensfase van jouw huisdier en zijn uitermate geschikt voor alle rassen.

De diervoeding wordt met zorg en in eigen beheer van SANIMED geproduceerd in Veghel. Het voer bevat uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De samenstelling van SANIMED diervoeding is ontwikkeld door professor Dr. Ir. Anton Beynen en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

 

Ons SANIMED assortiment

Wij hebben een groot assortiment SANIMED diervoeding voor zowel de hond als kat. De diervoeding van SANIMED is verkrijgbaar als droog- en natvoer. Beide varianten zijn compleet uitwisselbaar en dit maakt ze goed te combineren. Verder zul je zelf zien dat het voer van SANIMED erg smakelijk is en jouw viervoeter hier werkelijk van gaat genieten.

Onze gespecialiseerde dierenartsen vertrouwen op de diervoeding van SANIMED, dat is dan ook een van de redenen dat wij het hebben opgenomen in ons online assortiment.

 

Een vakkundig aanspreekpunt

Voeding speelt bij een huisdier, net als bij mensen een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid van jouw huisdier. Bij deze keuze willen wij je graag helpen en daarom krijg je bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks vele verschillende soorten dieren behandelen. 

Wanneer je wilt wisselen van dieetvoer voor jouw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met jouw eigen dierenarts, helemaal als jouw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij je ook voorzien van een goed advies.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

SANIMED bestellen

Een bestelling plaatsen voor SANIMED honden- of kattenvoeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal. Wij zullen ervoor zorgen dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk versturen. Hierdoor hoef je nooit te lang te wachten voordat je deze hoogwaardige voeding in huis hebt!