Sanimed

Producten 1-20 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 62

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sanimed voeding voor honden en katten Voor alle diervoeding van Sanimed kunt u bij Dierapotheek.com terecht. Dierapotheek.com heeft een groot assortiment voeding van Sanimed in huis. Dierapothek.com heeft een jarenlange ervaring met het voer van Sanimed. Hierdoor kunnen we u een passend voedingsadvies voor uw hond en/ of kat geven. Zowel het onderhoudsvoer (preventive) en de dieetvoeding (curative) hebben we ruim op voorraad, waardoor we bestellingen met Sanimed diervoeding snel kunnen versturen. Het onderhoudsvoer van Sanimed voor de hond bestaat uit vier soorten: puppy, junior, adult en senior. Voor de kat zijn er drie soorten voer: kitten, adult en senior. Wat de dieetvoeding betreft van Sanimed zijn veel gebruikte voedingen: Atopy, Skin Sensitive, Intestinal, Renal, Anti-struvite, Osteoartritis. Het voer van Sanimed is verkrijgbaar in droogvoer, natvoer (pouches) en worsten. Sanimed voeding is voor huisdieren een gezonde, uitgebalanceerde natuurlijke diervoeding Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van Sanimed ontwikkeld. Het diervoer is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Prof. Anton Beynen is (mede-)auteur van bijna 1000 publicaties over diervoeding. Hij wordt vaak gevraagd om zijn (wetenschappelijke) mening over diervoeding te geven. Sanimed voeding is een uitgebalanceerde volledig natuurlijke voeding. De receptuur van Sanimed is geheel gericht op de specifieke levensfase en behoefte van uw kat of hond. Sanimed gebruikt alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige/synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Sanimed wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor uw huisdier op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt. Preventive diervoeding voor de kat Preventive diervoeding (onderhoudsvoer) voor de kat is verkrijgbaar voor de volgende 3 levensfasen: kitten, adult en senior. Omdat er voor iedere levensfase andere voedingsbehoeften zijn heeft Sanimed 3 verschillende soorten onderhoudsvoeding voor de kat gemaakt.

Sanimed kitten Kitten Kitten voer van Sanimed wordt geadviseeerd om te geven vanaf 7-12 weken leeftijd (2e socialisatiefase van het kitten). Unieke eigenschappen van het kittenvoer van Sanimed zijn: goed voor skeletopbouw, goed verteerbaar, preventief tegen blaasproblemen, hoog gehalte aan Omega 3 voor een goede conditie van de huid en vacht.

Sanimed adult cat Sanimed adult cat kunt u vanaf een jaar leeftijd aan uw kat voeren. Deze voeding is specifiek afgestemd op volwassen katten van alle levensrassen. Het ondersteunt de lichaamsconditie en gezondheid van uw kat. Hiernaast ondersteunt het de conditie van de huid en de weerstand door de unieke vetzuursamenstelling. Door de extra ruwe celstof gaat het de vorming van haarballen tegen. Het draagt hiernaast ook bij aan een gezonde blaaswerking.

Sanimed senior cat Vanaf 8 jaar leeftijd is het verstandig om Sanimed Senior aan uw kat te geven. Het bevat een lager eiwitgehalte waardoor de lever en nieren minder worden belast. Het vermindert de kans op nierfalen en urineweg-aandoeningen. Deze problemen komen regelmatig voor bij ouder wordende katten. Preventive diervoeding voor de hond De hond heeft vier verschillende levensfasen waarin de voedingsbehoefte verschillend is. Sanimed heeft 4 soorten voer voor ontwikkeld. Sanimed Puppy wordt geadviseerd te voeren aan uw puppy vanaf 3 maanden leeftijd. Dit is de 2e socialisatiefase van de hond.

Sanimed puppy bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium zodat de skeletbouw geoptimaliseerd wordt. Het is goed verteerbaar waardoor het een bijdrage levert aan een goede ontlasting. Het is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, dit versterkt de weerstand en vachtconditie.

Sanimed Junior kunt u vanaf 6 maanden leeftijd aan uw pup geven. Wanneer uw hond deze leeftijd bereikt heeft neem de groeisnelheid af. Sanimed Junior is hier op afgestemd. Sanimed adult wordt op volwassen leeftijd gevoerd. De duur van de volwassen fase is afhankelijk van de grootte van de hond. Bij een kleine hond is dit vanaf 9 maanden tot 7 jaar, middelgrote hond van 11 maanden tot en met 6 jaar. Voor een grote hond van 16 maanden tot en met 6 jaar.

Sanimed Adult zorgt ervoor dat uw hond goed op gewicht blijft, ook na een castratie of sterilisatie. Het bevat gist voor een goede weerstand.

Sanimed senior wordt gebruikt bij oudere honden onder andere door een verhoogd gehalte aan Vitamine E (weerstand), ontlasting van lever en nieren en extra omega-3 vetzuren voor een ondersteuning van gewrichten en nieren.

Sanimed Curative Voeding voor hond en kat Sanimed heeft een aantal verschillende dieetvoeren voor honden en katten. Veel gebruikte dieetvoeren zijn: Atopy/ Sensitive, Anti-Struvite, Renal, Intestinal en Osteoarthritis.

Sanimed Atopy Sensitive: Sanimed Atopy Sensitive is een volledige diervoeding voor honden en katten. Het wordt ingezet om problemen met voedselallergie te verminderen en ter verbetering van de huidgezondheid bij allergische huidproblemen. Voor de hond is er ook Atopy Sensitive in een worstverpakking.

Sanimed Anti-Struvite: Sanimed Anti Struvite dieetvoeding is ontwikkeld voor honden en katten die onderhevig zijn aan blaasgruis en blaasstenen met irritatie, ontsteking of blokkade van de urinewegen. Sanimed Anti Struvite vermindert de hoeveelheid struviet in de blaas. Hiernaast vermindert het de nieuwvorming van struviet in de blaas.

Sanimed Renal: Sanimed Renal is hoogwaardig dieetvoer voor oudere katten en honden die lijden aan chronisch nierfalen. Het vermindert de vorming van calciumoxalaat. Sanimed Renal is smakelijk droogvoer dat chronisch nierfalen bij uw hond en of kat vertraagd.

Sanimed intestinal: Sanimed Intestinal is een volledig dieetvoeder voor honden en katten. Sanimed Intestinal wordt ingezet ter vermindering van een slechte spijsvertering en ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen in de darmen. Insect is de enige natuurlijke eiwitbron die in deze voeding zit. Hiernaast bevat het ook een verlaagd vetgehalte waardoor het ook te gebruiken is voor katten en honden met pancreatitis.

Sanimed Osteoarthritis Sanimed Osteoarthritis is samengesteld voor honden met gewrichtsproblemen veroorzaakt door osteoarthrose. Sanimed Osteoarthritis bevat een natuurlijke voedingsbestanddelen die bijdragen aan het remmen van de ontstekingsreactie in de gewrichten (osteoarthrose). Dit vermindert verdere beschadiging van het kraakbeen in de gewrichten en vermindert hierdoor de pijn. Waarom Sanimed voeding voor uw huisdieren? -Sanimed bevat alleen natuurlijke ingrediënten -Sanimed is ontwikkeld op wetenschappelijke basis -Afgestemd op de levensfase van uw huisdier, van kitten tot senior kat en van puppy tot senior hond Verwen u huisdieren met de voeding van Sanimed Sanimed draagt bij aan een goede gezondheid van uw huisdier. Bij Dierapotheek.com kunt u snel en voordeling Sanimed diervoeding bestellen voor uw hond en/ of kat. Voor advies over het gebruik van Sanimed onderhoudsvoer en dieetvoer staan we altijd voor u klaar.

Sanimed onderhoudsvoeding voor de hond

Sanimed onderhoudsvoeding voor de kat

Sanimed dieetvoeding voor de hond

Sanimed dieetvoeding voor de kat