Sanimed

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sanimed diervoeding

Wanneer het gaat om diervoeding van Sanimed voor hond of kat, dan is Sanimed een betrouwbare en goede keuze. Sanimed is een merk diervoeding met een compleet assortiment voor uw huisdier. Wij bij Dierapotheek.com hebben een compleet aanbod van Sanimed in ons assortiment.

Sanimed Veterinary Nutrition combineert wetenschappelijke kennis over de effectiviteit van preventieve voesding en dieettherapie met een langdurige ervaring op het gebied van het produceren van hoogwaardige honden- en kattenvoeding. De producten van Sanimed zijn goed afgestemd op de levensfase van uw dier en zijn uitermate geschikt voor alle rassen. 

Het voer wordt met zorg en in eigen beheer van Sanimed geproduceerd in Veghel. Het voer bevat uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. De samenstelling van het voer is ontwikkeld door professor Dr. Ir. Anton Beynen en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

De lijn van Sanimed Curative is ontwikkeld op basis van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen met bewezen effectiviteit en afgestemd op de specifieke karakteristieken van diverse aandoeningen. Dit voer is prima geschikt voor om problemen met voedselallergie te verminderen en ter verbetering van de huid gezondheid bij allergische huidproblemen. 

Sanimed Anti Struvite dieetvoeding is ontwikkeld voor dieren die onderhevig zijn aan problemen met de blaas. Denk aan blaasgruis en blaasstenen met irritatie, ontsteking of blokkade van de urinewegen. Sanimed Anti Struvite vermindert de hoeveelheid struviet in de blaas. Hiernaast vermindert het de nieuwe vorming van struviet in de blaas.

Sanimed Renal is hoogwaardig dieetvoer voor oudere huisdieren die lijden aan chronisch nierfalen. Het vermindert de vorming van calciumoxalaat. Sanimed Renal is smakelijk droogvoer dat chronisch nierfalen bij uw huisdier vertraagd. 

Verder heeft Sanimed nog verschillende soorten voer om overgewicht tegen te gaan. Onder de naam Weight Reduction is dit voer ontwikkeld voor huisdieren die kampen met overgewicht. Of voor huisdieren die een verhoogd risico hebben om overgewicht te krijgen. Deze voeding levert verder een bijdrage aan de vermindering van gewrichtsproblemen, suikerziekte en blaasgruis.

Het voer van Sanimed is verkrijgbaar als droog- en natvoer. Beide varianten zijn compleet uitwisselbaar en dit maakt ze goed te combineren voor uw huisdier. Verder zult u zelf zien dat het voer van Sanimed erg smakelijk is en het dier hier werkelijk van gaat genieten. Onze gespecialiseerde dierenartsen vertrouwen op het voer van Sanimed, dat is dan ook een van de redenen dat wij het hebben opgenomen in ons online assortiment.

Bestel voer van Sanimed bij Dierapotheek.com

Voeding speelt bij een huisdier, net als bij mensen een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks vele verschillende soorten dieren behandelen. 

Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van Sanimed kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. 

Wanneer u wilt wisselen van voer voor uw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, helemaal als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij u ook voorzien van een goed advies.

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan.

Nog vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed voeding vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Sanimed voeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor Sanimed producten en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.