Trovet voor katten

Producten 1-20 van 62

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

TROVET voeding voor de kat is betrouwbaar en betaalbaar en kent een brede toepasbaarheid. Zo kan de Trovet voeding preventief ingezet worden, denk aan speciaal geformuleerde dieetvoeding om struvietvorming tegen te gaan. Maar voeding kan ook als onderdeel van de therapie bij een aandoening ingezet worden, zoals bij nierproblemen of leverproblemen.

 

TROVET voeding voor de kat

Het kattenvoer van Trovet is van de hoogste kwaliteit en dat is niet zo gek. Trovet is een Nederlands merk en al sinds eind jaren tachtig op de markt. Trovet is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en beschikt over langdurige kennis en ervaring op het gebied van speciale voeding voor katten. Zo garanderen ze voer van de hoogste kwaliteit.

Het assortiment voor de kat bestaat hoofdzakelijk uit dieetvoeding maar Trovet heeft ook onderhoudsvoeding voor katten, de Multi Purpose Treat MFT (een verantwoorde beloning) en voedingssupplementen. Alle producten voor de kat van Trovet zijn vrij van chemische chemische geur-, kleur- en smaakstoffen. De smaak van het voer komt dus uitsluitend uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen.

 

Dieetvoeding van TROVET voor katten

Het Trovet assortiment bestaat voornamelijk uit dieetvoeding ter ondersteuning van katten met een aandoening, zoals blaas-, hart- en leverproblemen. Daarnaast heeft Trovet een zeer uitgebreide reeks hypoallergene diëten voor katten met een (mogelijke) voedselovergevoeligheid. Trovet Weight & Diabetic WRD is een dieetvoeding voor volwassen katten met overgewicht/diabetes die is ontwikkeld om jouw kat te ondersteunen in het afvalproces. Weight & Diabetic is ook inzetbaar bij (niet-chronische) constipatie en bij katten die moeite hebben met het op peil houden van de suikerspiegel.

 

Onderhoudsvoeding voor de kat

Het onderhoudsvoer van Trovet voor de kat kenmerkt zich door de goede balans in voedingsstoffen. Tijdens de groei van kitten tot volwassen kat is het belangrijk dat de gezondheid en het welzijn van jouw kat optimaal blijft. Aan de basis hiervan staat een uitgebalanceerde voeding die aansluit bij de behoeften van de specifieke levensfase en situatie. Trovet Kitten Milk is daarom speciaal afgestemd om aan de specifieke behoeften van pasgeboren kittens te voldoen. Trovet Sterilised is een volledige diervoeding voor gecastreerde/gesteriliseerde katten.

 

Een vakkundig aanspreekpunt

Uiteraard is het verstandig om in overleg met je dierenarts over te stappen naar voeding van Trovet dat aansluit bij de behoeften van jouw kat. Onze specialisten voorzien je hierin ook graag van advies.

Bij Dierapotheek.com hebben we een uitgebreid assortiment aan Trovet producten, voor de kat maar ook voor honden. Zo heb je bij ons ruime keuze aan verschillende soorten voeding voor kittens, volwassen katten en senioren.

Alle voeding van Trovet is exclusief via de dierenarts verkrijgbaar. De producten die wij op onze site aanbieden zijn vrij verkrijgbaar en hiervoor heb je dus geen recept van de dierenarts nodig.

 

Waarom Trovet bestellen bij Dierapotheek?

Bij ons krijg je altijd advies van dierenartsen die dagelijks katten, honden, paarden en andere dieren behandelen. Ook als je vragen hebt over de katten producten van Trovet, staan de medewerkers van Dierapotheek.com voor jouw klaar. Wij zijn partner van Dierenartsenpraktijk Schagen en werken samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten.

Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending en hanteren we scherpe prijzen. Een bestelling plaatsen voor TROVET kattenvoeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]