Dieetvoeding voor katten

Producten 1-20 van 367

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dieetvoer kat

U bent op zoek naar dieetvoer voor de kat? Dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te zoeken en bent bij Dierapotheek.com aan het juiste adres. In onze webshop is een compleet aanbod dieetvoer voor de kat terug te vinden.

Denk hierbij aan o.a.s de merken Trovet, Royal Canin, Calibra, Advantage , Seresto, Seresto, en Sanimed.

We begrijpen heel goed dat u op zoek bent naar de beste producten voor uw kat. Het is misschien helemaal niet direct nodig dat u kat dieetvoer nodig heeft. Heel veel katten kunnen prima standaard voeding verdragen. Maar wanneer het toch nodig is dat u kat wat ondersteuning krijgt met het voer, dan kunt u dit eenvoudig bij ons bestellen.

En bij dieetvoer denkt u misschien direct aan overgewicht bij de kat. dat hebben we uiteraard wel in ons assortiment maar het kan ook zijn dat de kat op een bepaald dieet moet worden gezet door een bepaalde aandoening. Wanneer een kat last heeft van de nieren, schildklier, urinewegen of een andere aandoening, kan het nodig zijn om aanpassingen in het dieet van de kat te doen. Uiteraard is gezonde voeding belangrijk, uw eigen dierenarts kan hier meer over vertellen en uw adviseren om een bepaalde keuze te maken.

Het online aanbod van Dierapotheek.com is overzichtelijk gemaakt door verschillende categorieën toe te passen. Zo kunt u filteren op dieetvoeding, dus echt voer voor het tegengaan van overgewicht of filteren op aandoeningen bij de kat. Zo krijgt u altijd gemakkelijk en snel het passende aanbod te zien dat we voeren in onze webshop.

Om een voorbeeld te noemen, Calibra Cat Veterinary Diets - Diabetes & Obesity Kip/aardappel 1.5kg is een volledig dieetvoer voor de kat. De basis van dit voer is kip, maïs en aardappeleiwit. Het is een voer wat goed geschikt is bij katten die diabetes mellitus hebben en om overgewicht te verminderen. Onze specialisten kunnen u altijd voorzien van een passend advies om de juiste keuze te maken voor het voer van de kat.


Bestel dieetvoer voor de kat bij Dierapotheek.com

Heeft u na het lezen van deze informatie over dieetvoer voor de kat nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected].

Een online bestelling plaatsen op onze website kan heel gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor dieetvoer en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.

Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestelt u 3 of meer producten voor de kat, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling. We zetten ons graag in voor de gezondheid van uw kat.