Over ons

We zijn dé online dierapotheek, de plek voor diergeneesmiddelen, dieet- en gezondheidsvoeding en verzorgingsproducten voor jouw dieren. Bij ons vind je de producten voor verschillende dieren en we gaan verder dan alleen huisdieren. Wij zijn ook het juiste adres als je op zoek bent naar producten voor o.a. paarden, knaagdieren, reptielen, schapen, geiten en duiven. Dieren optimale zorg geven en de dier eigenaar de aandacht die hij verdient; daar staan wij voor. En of het nu een kat of konijn, paard, hond of herkauwer betreft; voor elk dier hebben we een gespecialiseerde dierenarts in huis. Dierapotheek.com bestaat inmiddels al ruim 15 jaar. We hebben door de jaren heen ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan als online-dierenwinkel. Alle vragen die je hebt over jouw huisdier, over diervoeding of over geneesmiddelen voor dieren kun je aan ons stellen. Wij hebben zoals beschreven meerdere dierenartsen in huis en deze ondersteunen je graag.

We hebben in onze online shop een ontzettend breed assortiment voor veel verschillende dieren. Dit assortiment wordt met zorg samengesteld en geselecteerd door onze eigen eigen dierenartsen. Zo weten we zeker dat we 100% achter de kwaliteit van de verschillende producten kunnen staan. Producten online bij ons bestellen is hartstikke eenvoudig en veilig. We zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. We houden ons dus aan de Keurmerkcode van het Webshop Keurmerk. Dat betekent o.a. dat we duidelijke algemene voorwaarden hebben die voldoen aan de eisen voor het keurmerk. We beschikken over een overzichtelijke contactpagina, duidelijke betaal- en retourinformatie en geven een goed inzicht in onze verzendkosten en levertijden. Alles om jouw ervaring met Dierapotheek.com zo prettig en goed mogelijk te maken.

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Hier werken we samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com, zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan. 

Het deskundige team van dierapotheek.com staat voor je klaar

Heb je na het lezen van deze informatie over ons nog vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een online bestelling plaatsen kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal. Plaats je een bestelling en wil je deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kun je dit vermelden in de opmerkingen. Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestel je 5 of meer producten, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling. We zetten ons graag in voor de gezondheid van jouw dier.