Veilig bestellen

WEBSHOPKEURMERK

Dierapotheek.com heeft een certificaat van het Webshop Keurmerk, hiermee waarborgen wij onze betrouwbaarheid en veilligheid.

 

PARTNER DIERENARTSENPRAKTIJK SCHAGEN

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Dierenartsenpraktijk Schagen staat achter Dierapotheek.com en waarborgt de kwaliteit en service van Dierapotheek.com. De dierenartsen van Dierenartsenpraktijk Schagen zijn kennispartner van Dierapotheek.com. 

 

VEILLIGE BETAALMETHODES

IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Dieraptheek.com afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

PAYPAL EN CREDITCARD
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

BANKBETALING
U kunt het totaalbedrag ook zelf overmaken, bijvoorbeeld met internetbankieren. Bij deze betaalmethode wordt uw bestelling pas verstuurd nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij overschrijving, deze vind u op uw factuur die is verzonden naar uw email adres. Wij verzoeken u het openstaande bedrag binnen 9 dagen te voldoen.
IBAN: NL08 RABO 0358672252
BIC/SWIFT: RABONL2U

 

AFTERPAY
AfterPay voert voor Dierapotheek.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Dierapotheek.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 350.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

 

VERZENDKOSTEN NEDERLAND
Voor alle bestellingen tot € 60,00 betaalt u € 3,95 verzendkosten.
De verzendkosten zijn inclusief BTW.

 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 6,-. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.
De verzendkosten zijn inclusief BTW.BESTELPROCES

Diergeneesmiddelen, dieet- en gezondheidvoedingen en verzorgingsproducten online bestellen bij Dierapotheek.com is zeer eenvoudig.

1. Vindt met behulp van de gelaagde navigatie aan de linkerkant, of met de zoekfunctie, uw product
2. Geef aan hoeveel stuks u wilt bestellen en/of klik op een voordeelverpakking (de vermelde prijs is een meerprijs)
3. Klik op "In winkelwagen"
4. U kunt nu uw bestelling afronden of verder winkelen
5. Bij het afronden van de bestelling vult u uw factuuradres en de gewenste betalingsmethode in
6. Controleer uw bestelling en klik op "Bestelling afronden"