Diergeneesmiddelen voor de kat

Dierapotheek.com is het adres als je op zoek bent naar diergeneesmiddelen en dieetvoeding voor je kat. Het mag misschien voor zich spreken maar we willen het wel graag benoemen: dit zijn alleen diergeneesmiddelen waar je geen recept voor nodig hebt.

Producten 1-20 van 903

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het aanbod in onze online shop is zeer uiteenlopend, van ontwormingsmiddelen en ontvlooiingsmiddelen tot dieet- en onderhoudsvoeding voor katten. Een groot voordeel, bij Dierapotheek.com krijg je advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Hierdoor ben je verzekerd van een goed advies voor je geliefde huisdier. Naast het goede advies zorgen we met onze online shop voor een snelle verzending en goede prijzen van diergeneesmiddelen voor de kat.

De medicijnen voor katten die het meest voorkomen zijn onder andere ontwormingsmiddelen, ontvlooiingsmiddelen en ondersteuning voor nierproblemen. Verder zijn er geneesmiddelen die ondersteunen bij maag- en darmproblemen, huidverzorging en kattenvoeding. Bestel nu gemakkelijk en snel de juiste geneesmiddelen voor je kat.

Bestel bij Dierapotheek.com

Heb je na het lezen van deze informatie over diergeneesmiddelen voor de kat nog vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een online bestelling plaatsen kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, Riverty, Paypal of creditcard.

Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestel je 5 of meer producten voor de kat, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling.

We zetten ons graag in voor de gezondheid van jouw kat.