Diergeneesmiddelen voor de kat

Producten 1-20 van 877

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Diergeneesmiddelen en (dieet-)voeding voor de kat

Dierapotheek.com is het adres als u op zoek bent naar diergeneesmiddelen voor de kat. We bieden een ruim assortiment van diergeneesmiddelen voor katten en honden aan. Het mag misschien voor zich spreken maar willen het wel graag benoemen, dit zijn alleen diergeneesmiddelen waar u geen recept voor nodig heeft.

Het aanbod in onze online shop is zeer uiteenlopend van ontwormingsmiddelen en ontvlooiingsmiddelen tot aan dieet- en onderhoudsvoeding voor katten. Een groot voordeel, bij Dierapotheek.com krijgt u advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Hierdoor bent u verzekerd van een goed advies voor uw geliefde huisdier. Naast het goede advies zorgen we met onze online shop voor een snelle verzending en goede prijzen van diergeneesmiddelen voor de kat.

De medicijnen voor katten die het meeste voorkomen zijn o.a. ontwormingsmiddelen, ontvlooiingsmiddelen en ondersteuning voor nierproblemen. Verder zijn het geneesmiddelen die ondersteunen bij maag- en darmproblemen, huidverzorging en kattenvoeding. Bestel nu gemakkelijk en snel de juiste geneesmiddelen voor de kat.

 

Bestel diergeneesmiddelen voor katten bij Dierapotheek.com

Heeft u na het lezen van deze informatie over diergeneesmiddelen voor de kat nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een online bestelling plaatsen kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, Paypal of creditcard.

Plaatst u een bestelling voor diergeneesmiddelen en wilt u deze op een exacte datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen. Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestelt u 3 of meer producten voor de kat, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling.

We zetten ons graag in voor de gezondheid van uw kat.