Urinewegen

Producten 1-20 van 61

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blaasgruis kat

Heeft uw kat last van een blaasontsteking met blaasgruis? Bent u hiervoor op zoek naar voeding ter ondersteuning van deze aandoening? Dierapotheek.com biedt een ruim assortiment van medicatie voor katten met urineweg- en blaasproblemen (vaak blaasgruis) online aan. Bij katten komen problemen met de urinewegen en de blaas helaas regelmatig voor. 

 

Het aanbod is zeer uiteenlopend van voedingssupplementen die katten met urinewegproblemen ondersteunen, veel soorten blaasgruisdieten en homeopatische medicatie voor katten met blaas- en urinewegproblemen. Bij Dierapotheek.com krijgt u advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Hierdoor krijgt u een goed advies voor uw huisdier. Naast het goede advies zorgen we voor een snelle verzending van de medicatie of voeding en voor goede prijzen.

 

Blaasgruisdieten zijn van levensbelang voor katten met blaasproblemen. Blaasgruisproblemen komen vaak bij katten voor, zowel bij poezen als katers. Soms worden er ook blaasstenen gevormd uit het blaasgruis. Blaasstenen zijn over het algemeen gevaarlijker voor de gezondheid van katten. Struviet en oxalaat zijn de meest voorkomende types blaasgruis bij de kat. Struviet en Oxalaat kunnen beiden met een dieet behandeld worden. Uw eigen dierenarts kan u hierin goed voorzien van een passend advies als het om het voer gaat. Uiteraard staan ook onze experts voor uw klaar.

 

 

Bestel voer ter ondersteuning bij blaasgruis

Heeft u na het lezen van deze informatie over blaasgruis nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Een online bestelling plaatsen op onze website kan heel gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor dieetvoer en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit melden in de opmerkingen. 

 

Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestelt u 3 of meer producten, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling. We zetten ons graag in voor de gezondheid van uw kat.