Urinewegen

Heeft jouw kat last van blaasontsteking met blaasgruis? Ben je op zoek naar voeding die deze aandoening ondersteunt? Bij Dierapotheek.com vind je een breed assortiment aan voeding voor katten met urineweg- en blaasproblemen, waaronder blaasgruis. Helaas komen problemen met de urinewegen en blaas vaak voor bij katten.

Producten 1-20 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ons aanbod omvat verschillende voedingssupplementen die katten met urinewegproblemen ondersteunen, diverse soorten blaasgruisdiëten en homeopathische middelen voor katten met blaas- en urinewegproblemen. Bij Dierapotheek.com ontvang je advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen, zodat je een goed advies krijgt voor jouw huisdier. Naast ons deskundig advies zorgen wij voor snelle verzending van voedingssupplementen of voeding en hanteren wij goede prijzen.

Blaasgruis kat

Blaasgruisdiëten zijn van levensbelang voor katten met blaasproblemen. Blaasgruisproblemen komen vaak voor bij zowel poezen als katers. Soms kunnen blaasstenen ontstaan uit het blaasgruis, wat over het algemeen gevaarlijker is voor de gezondheid van katten. Struviet en oxalaat zijn de meest voorkomende soorten blaasgruis bij katten. Beide kunnen behandeld worden met een aangepast dieet. Jouw eigen dierenarts kan je hierin voorzien van passend voedingsadvies. Uiteraard staan ook onze experts voor je klaar.

Dieetvoeding tegen blaasgruis

Ontdek de beste dieetvoedingen voor katten met blaasgruis: Royal Canin, BRIT Veterinary Diet, Trovet, Sanimed en Specific. Geef jouw kat de beste zorg en bestel vandaag nog bij Dierapotheek.com!