Specific voor katten

Producten 1-20 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Specific voor de kat

Zoekt u naar Specific voeding voor de kat? Bij Dierapotheek.com hebben we een erg ruim aanbod van |Specific producten in ons assortiment, ook als het gaat om producten voor de kat. Specific voor de kat is een merk van Dechra Veterinary Products. Het is een internationaal opererend bedrijf met een expertise in hoogwaardige producten voor dierenartsen.

De voeding van Specific voor de kat is optimaal voor het onderhoud en herstel van de gezondheid van uw kat. Het voer van het merk Specific is ontwikkeld om katten met medische aandoeningen te ondersteunen. De voeding is daarmee dan ook de bouwsteen voor een goede gezondheid. Kiest u voor Specific dan kiest u voor voeding die zeer smakelijk en van de beste kwaliteit is. Verder bevat de voeding van Specific belangrijke onderdelen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Daarnaast worden er hoogwaardige bouwstenen aan de voeding van Specific toegevoegd. We hebben de voeding van Specific voor de kat al sinds enige tijd in ons assortiment.

U hebt de keuze uit verschillende soorten dieet- en onderhoudsvoeding. Een van de producten is bijvoorbeeld Specific Adult FXD 2 kg voor een minder actieve binnenshuis levende kat.

 

Specific voeding voor de kat

Het voer van Specific voor de kat is ingedeeld in een selectie die is aangepast aan de verschillende levensfasen. Verder is er een ruime keus als het gaat om therapeutische dieetvoedingen voor katten van Specific. Deze voeding dient ter ondersteuning van gezondheidsaandoeningen en ziektes. Denk dan bijvoorbeeld aan een kat met aandoeningen als diabetes, spijsverteringsstoornissen, overgewicht, blaasstenen, nier-, hart- en leverproblemen, een allergie of artritis. Een kat die bijvoorbeeld op nierdieet moet zal ongetwijfeld baat hebben bij het voer van Specific. Vanzelfsprekend kunt u in overleg met de eigen dierenarts of door contact op te nemen met onze specialisten de keuze maken voor Specific. We kunnen u altijd voorzien van een passend advies op maat.

Het onderhoudsvoer voor de kat van Specific is zoals we al even kort beschreven ingedeeld naar de verschillende levensfasen van uw kat. Namelijk voer voor de kitten (tot 1 jaar), jong volwassen katten (vanaf de sterilisatie of castratie tot 1 jaar), volwassen katten (tussen de 1 en 8 jaar) en senior katten (boven de 8 jaar). Een voorbeeld van voer voor de kitten is Specific Kitten FPD. Voer van Specific wordt altijd bereid met hoogwaardige ingrediënten volgens een vast recept. Deze manier van werken staat garant voor een constante samenstelling en kwaliteit van het voer.

 

Bestel Specific kat bij Dierapotheek.com

De keuze voor het juiste voer is van groot belang bij de gezondheid van uw kat, hond of ander huisdier. Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Hier werken we samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Op deze manier leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan.

Heeft u na het lezen van deze informatie over Specific voeding voor de kat of heeft u over andere geneesmiddelen voor een kat nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Specific voeding voor de hond kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard. Plaatst u een bestelling voor Specific kat producten en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.