Seresto kat

Vlooien bij uw kat, dat is iets wat u het liefste wilt voorkomen! Dat is hartstikke goed mogelijk met de innovatieve vlooienband van Seresto. De halsband werkt tegen vlooien en teken en heeft goede bescherming tot wel acht maanden. Daarmee vermindert het dus ook het risico op overdracht van vectorziekten.

In het assortiment van Dierapotheek.com zijn de producten van Seresto gemakkelijk terug te vinden en te bestellen. De halsband van Seresto voor de kat en hond is hierop geen uitzondering. Plaatst u een bestelling voor een halsband van Seresto, dan zullen we ons best doen om deze zo snel mogelijk te leveren.

Bestel Seresto voor de kat voordelig bij Dierapotheek.com

U wilt uw eigen kat beschermen tegen vlooien en andere parasieten? Een Seresto band is een prima oplossing. Vooral omdat deze een lange bescherming geeft en ook waterbestendig is.

Een bestelling plaatsen voor Seresto producten kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.

Dierapotheek.com is al geruime tijd partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde kennis nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. 

Wij leveren alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. Een van die producten is de halsband voor de kat van Seresto. Een diervriendelijke manier om de kat te beschermen tegen vlooien en teken.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of wilt u meer weten over ervaringen met deze producten, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen voor katten. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Wat is de beste vlooienband voor katten?

Seresto is de beste vlooienband voor katten, omdat het zeer langdurig werkt tegen zowel vlooien als teken. Hiernaast zijn er zeer weinig bijwerkingen bekend.

Hoe oud moet een kat zijn voor een vlooienband?

Minimaal 10 weken.

Hoe strak moet een vlooienband zitten bij een kat?

De band zit goed als er twee platte vingers tussen de halsband en de nek van de kat passen. Controleer dit regelmatig.

Hoe snel werkt Seresto bij katten?

Seresto werkt direct.