Seresto Kat

De voordelen van Seresto Kat

Vlooien en teken bij jouw kat, dat is iets wat je het liefste wilt voorkomen! Van vlooien en teken kunnen katten gestrest en geïrriteerd raken. Deze parasieten zijn bovendien dubbel vervelend, omdat je maar al te snel vergeet jouw kat er regelmatig voor te behandelen, waardoor het probleem blijft bestaan. De Seresto halsband doodt teken en vlooien bij contact, waardoor de kat dus niet eerst hoeft te worden gebeten. De Seresto vlooienband is daarom zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie en betekent dat jouw kat minder last heeft van irritatie. Daarnaast verlaag je het risico dat deze parasieten ziekten overbrengen en hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw kat ziek wordt. 

 

Bestel Seresto Kat voordelig bij ons

Je wilt jouw kat beschermen tegen vlooien en andere parasieten? Een Seresto band is een prima oplossing. Vooral omdat deze een lange bescherming geeft en ook waterbestendig is.

In het assortiment van Dierapotheek.com zijn de producten van Seresto gemakkelijk terug te vinden en te bestellen. De halsband van Seresto voor de kat en hond is hierop geen uitzondering. Plaats je een bestelling voor een halsband van Seresto, dan zullen we ons best doen om deze zo snel mogelijk te leveren.

Een bestelling plaatsen voor Seresto producten kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty creditcard of PayPal. 

Dierapotheek.com is al geruime tijd partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Wij leveren alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. Een van die producten is de vlooienhalsband voor de kat van Seresto. Een diervriendelijke manier om de kat te beschermen tegen vlooien en teken.

 

Wij staan voor je klaar!

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de Seresto banden of onze andere huisdierenbenodigdheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar om je te helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]