Sanimed hond

Producten 1-20 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voor alle Sanimed hondenvoeding kunt u terecht bij Dierapotheek.com, wij hebben een groot assortiment in huis. Daarnaast hebben we jarenlang ervaring met het hondenvoer van Sanimed waardoor we u een passend voedingsadvies voor uw hond kunnen geven.

Sanimed voor de hond is een gezonde, uitgebalanceerde en natuurlijke diervoeding

Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van Sanimed ontwikkeld. Het wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor uw huisdier op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.

De hondenvoeding van Sanimed is ontwikkeld door op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Sanimed hondenvoeding is een uitgebalanceerde volledig natuurlijke voeding. De receptuur van Sanimed is geheel gericht op de specifieke levensfase en behoefte van uw hond. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en het voer bevat geen kunstmatige/synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Bij Dierapotheek.com hebben we twee soorten voer van Sanimed voor de hond in ons assortiment: het dieetvoer voor optimale behandeling van diverse aandoeningen (curative) en voer voor het voorkomen van diverse aandoeningen (preventive).

Sanimed Curative

Het curative dieetvoer is bedoeld voor honden met gezondheidsproblemen, om zo deze problemen optimaal te behandelen en herhaling te voorkomen. Wij hebben verschillende soorten voeding voor verschillende aandoeningen in ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan voedselallergieën of nierfalen. Iedere aandoening vereist een specifieke behoefte, hierop heeft Sanimed de samenstelling van het voer aangepast.

Sanimed Preventive

Het preventive onderhoudsvoer is geschikt voor de jonge pup tot aan de oudere senior hond, ter voorkoming van gezondheidsproblemen bij honden. Voor iedere levensfase is er Sanimed hondenvoeding afgestemd op de belangrijke ontwikkelingen in die fase. Het onderhoudsvoer bestaat uit vier fasen:

Bestel Sanimed hondenvoer gemakkelijk bij Dierapotheek.com

Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed hondenvoeding vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn ook gespecialiseerd in Sanimed kattenvoeding. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.