Sanimed hond

Producten 1-20 van 41

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voor alle diervoeding van Sanimed kunt u bij Dierapotheek.com terecht. Dierapotheek.com heeft een groot assortiment voeding van Sanimed in huis. Hiernaast hebben we al een jarenlange ervaring met het voer van Sanimed. Hierdoor kunnen we u een passend voedingsadvies voor uw hond geven.

Zowel het onderhoudsvoer (Preventive) en de dieetvoeding (Curative) hebben we ruim op voorraad, waardoor we bestellingen met Sanimed voeding snel kunnen versturen. Het onderhoudsvoer van Sanimed voor de hond bestaat uit vier soorten: puppy, junior, adult en senior. Wat de dieetvoeding voor honden betreft van Sanimed zijn veel gebruikte dieetvoedingen: Atopy, Intestinal, Renal, Anti-struvite, Osteoartritis, Weight Control, Hypoallergenic Lam/ Rijst en Hypoallergenic Eend/ Rijst. Het hondenvoer van Sanimed is verkrijgbaar in droogvoer (brokken) en worsten. Grootste verpakkingsgrootte is 12,5 kg.

Sanimed voeding is voor huisdieren een gezonde, uitgebalanceerde natuurlijke diervoeding

Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van Sanimed ontwikkeld, dit is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Prof. Anton Beynen is (mede-)auteur van bijna 1000 publicaties over diervoeding. Hij wordt vaak gevraagd om zijn (wetenschappelijke) mening over diervoeding te geven. Sanimed voeding is een uitgebalanceerde volledig natuurlijke voeding. De  receptuur van Sanimed is geheel gericht op de specifieke levensfase en behoefte van uw hond. Sanimed gebruikt alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige/synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Sanimed wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor uw huisdier op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.

 

Sanimed Curative Voeding voor de hond

Sanimed heeft een aantal verschillende dieet voeren voor honden. Veel gebruikte dieetvoeren zijn: Atopy/ Sensitive, Anti-Struvite, Renal, Intestinal, Hypoallergenic Lam/ Rijst, Sanimed Hypoallergenic Eend/ Rijst, Weight Control en Osteoarthritis.

 

Sanimed Atopy Sensitive:

Sanimed Atopy Sensitive is een volledige diervoeding voor honden. Het wordt ingezet om problemen met voedselallergie te verminderen en ter verbetering van de huid gezondheid bij allergische huidproblemen. Voor de hond is er ook Atopy Sensitive in een worstverpakking.

 

Sanimed Anti-Struvite:

Sanimed Anti Struvite dieetvoeding is ontwikkeld voor honden die onderhevig zijn aan blaasgruis en blaasstenen met irritatie, ontsteking of blokkade van de urinewegen. Sanimed Anti Struvite vermindert de hoeveelheid struviet in de blaas. Hiernaast vermindert  het de nieuwvorming van struviet in de blaas.

 

Sanimed Renal:

Sanimed Renal is hoogwaardig dieetvoer voor oudere honden die lijden aan chronisch nierfalen. Het vermindert de vorming van calciumoxalaat. Sanimed Renal is smakelijk droogvoer dat chronisch nierfalen bij uw hond vertraagd. 

 

Sanimed intestinal:

Sanimed Intestinal is een volledig dieet voeder voor honden. Sanimed Intestinal wordt ingezet ter vermindering van een slechte spijsvertering en ter vermindering van acute intestinale absorptie stoornissen in de darmen. Insect is de enige natuurlijke eiwitbron die in deze voeding zit. Hiernaast bevat het ook een verlaagd vetgehalte waardoor het ook te gebruiken is voor honden met pancreatitis.

 

Sanimed Osteoarthritis

Sanimed Osteoarthritis is samengesteld voor honden met gewrichtsproblemen veroorzaakt door osteoarthrose. Sanimed Osteoarthritis bevat een natuurlijke voedingsbestanddelen die bijdragen aan het remmen van de ontstekingsreactie in de gewrichten (osteoarthrose). Dit vermindert verdere beschadiging van het kraakbeen in de gewrichten en vermindert hierdoor de pijn.

 

Sanimed Weight Control

Sanimed Weight Control ondersteunt het gewichtsbehoud van uw hond, gericht op honden welke gevoelig zijn voor het verkrijgen van een overgewicht of voor honden die na een dieetfase het streefgewicht bereikt hebben. Sanimed Weight Control is ook ontwikkeld voor honden die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van overgewicht en/of suikerziekte (diabetes).

 

Sanimed Hypoallergenic Lam/ Rijst

Sanimed Hypoallergenic vermindert allergische reactie op voeding door het gebruik van slechts 1 natuurlijke eiwitbron (lam). Doordat het eiwit licht verteerbaar is draagt het bij aan een goede werking van de maag en darmen. Sanimed Hypoallergenic is zowel in droogvoer (brokken) als in natvoer (worsten) beschikbaar voor uw hond.

 

Sanimed Hypoallergenic Eend/ Rijst

Sanimed Hypoallergenic vermindert allergische reactie op voeding door het gebruik van slechts 1 natuurlijke eiwitbron (eend). Doordat het eiwit licht verteerbaar is draagt het bij aan een goede werking van de maag en darmen. Sanimed Hypoallergenic is zowel in droogvoer (brokken) als in natvoer (worsten) beschikbaar voor uw hond.

 

Waarom Sanimed voeding voor de hond en andere huisdieren?

-Sanimed bevat alleen natuurlijke ingrediënten

-Sanimed is ontwikkeld op wetenschappelijke basis

-Afgestemd op de levensfase van uw huisdier, van puppy tot senior hond

 

Verwen uw huisdieren met de voeding van Sanimed

Sanimed draagt bij aan een goede gezondheid van uw huisdier. Bij Dierapotheek.com kunt u snel en voordeling Sanimed diervoeding bestellen voor uw hond. Voor advies over het gebruik van Sanimed onderhoudsvoer en dieetvoer staan we altijd voor u klaar.

Sanimed onderhoudsvoeding voor de hond

Sanimed dieetvoeding voor de hond

 

Bestel voer van Sanimed voor de hond bij Dierapotheek.com

Voeding speelt bij een kat en hond, net als bij mensen een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden en andere dieren behandelen. 


Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed voeding vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn ook gespecialiseerd in geneesmiddelen voor katten. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Sanimed voeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor Sanimed producten en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.