Sanimed Hondenvoeding

Iedere hond is uniek, daarom is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen afgestemd op de behoefte van jouw hond. SANIMED biedt preventieve voeding om gezond te blijven en curatieve voeding om gezond te worden.

Producten 1-20 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hondenvoeding van SANIMED

Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van SANIMED ontwikkeld. De voeding wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor jouw hond op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.

SANIMED is een Nederlands product en wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In de verpakkingen vind je geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Kwalitatief goede voeding voor een eerlijke prijs.

Wij hebben twee soorten hondenvoer van SANIMED in ons assortiment: het dieetvoer voor optimale behandeling van diverse aandoeningen (curative) en voer voor het voorkomen van diverse aandoeningen (preventive).

 

Sanimed Curative

Heeft jouw hond ergens last van? De curatieve dieetvoeding kan jouw hond helpen weer beter te worden en de gezondheid van het dier ondersteunen. Wij hebben verschillende soorten voeding voor verschillende aandoeningen in ons assortiment, denk bijvoorbeeld aan overgevoeligheid voor voedingsstoffen, huidaandoeningen en haaruitval of nierproblemen. Iedere aandoening vereist een specifieke behoefte, hierop heeft SANIMED de samenstelling van het dieetvoer aangepast.

 

Sanimed Preventive

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. De SANIMED Preventive producten zijn geschikt voor de jonge pup tot aan de oudere (senior) hond, ter voorkoming van gezondheidsproblemen. Voor elke levensfase van de hond is er een product dat afgestemd is op de belangrijkste ontwikkelingen van deze periode. Het SANIMED onderhoudsvoer is specifiek afgestemd op de leeftijd van jouw hond:

 

SANIMED bestellen

Wanneer je wilt wisselen van dieetvoer voor jouw hond, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met jouw eigen dierenarts, helemaal als jouw hond gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij je ook voorzien van een goed advies.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Een bestelling plaatsen voor SANIMED hondenvoeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal. Wij zullen ervoor zorgen dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk versturen. Hierdoor hoef je nooit te lang te wachten voordat je deze hoogwaardige voeding voor de hond in huis hebt!