Ceva voor hond en kat

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter of pluizige vriend. Dat is waar Ceva Santé Animale B.V. in beeld komt. Deze fabrikant biedt een breed scala aan hoogwaardige producten en oplossingen voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Innovatieve producten voor dieren

Ceva Santé Animale B.V. is een wereldwijde leider in de ontwikkeling en productie van diergeneesmiddelen en supplementen. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van dierenartsen en huisdiereigenaren bij het optimaliseren van de gezondheid van hun huisdieren. Het assortiment omvat onder andere producten voor gedragsafwijkingen bij de hond en de kat, huidproblemen en parasieten. Zo heeft DOUXO bijvoorbeeld een heel scala aan innovatieve huidverzorgingsproducten voor jouw hond of kat, allemaal met natuurlijke ingrediënten als werkzame bestanddelen. En de FELIWAY CLASSIC Verdamper geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, waarmee je ondersteuning kan bieden bij ongewenst gedrag, zoals sproeien, krabben en verstoppen.

 

Tips voor huisdiereigenaren

Maar Ceva Santé Animale B.V. doet meer dan alleen het ontwikkelen van producten. Het bedrijf heeft een toegewijd team van professionals dat zich richt op het bevorderen van de kennis over de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Dit betekent dat het bedrijf niet alleen producten levert, maar ook waardevolle informatie en tips voor jouw als huisdiereigenaar biedt. ADAPTIL stelt jouw hond gerust in stressvolle situatie. Wil jij meer weten over het assortiment van ADAPTIL voor honden en wat de voordelen zijn voor jouw hond? Bekijk dan hier de succesverhalen van hondeneigenaren. VECTRA 3D voor je hond of VECTRA Felis voor je kat helpt je viervoetige familieleden te beschermen tegen schadelijke parasieten. Lees hier alle veelgestelde vragen over VECTRA Felis en VECTRA 3D. 

 

Het beste voor jouw dier!

Of je nu een hond of een kat hebt, Ceva heeft producten en oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jouw huisdier. Door te kiezen voor producten van Ceva geef je jouw huisdier de best mogelijke zorg en ondersteuning.

Maak vandaag nog kennis met de hoogwaardige producten van Ceva. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en ontdek welke producten het beste passen bij de behoeften van jouw huisdier. Jouw huisdier verdient het beste, en het team van Dierapotheek.com kan je daarbij helpen!

Heb je na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Vectra, Adaptil, Feliway en Douxo bestellen

Een bestelling plaatsen voor VECTRA, ADAPTIL, FELIWAY en de productlijn DOUXO kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal. Wij zullen ervoor zorgen dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk versturen. Hierdoor hoef je nooit te lang te wachten voordat je deze hoogwaardige producten in huis hebt!