Advantage hond

Ongetwijfeld wilt u het beste als het gaat om de hond en doet u er alles aan om deze gezond te houden. Het begint bij een goede bescherming tegen risico’s en ziekten. Wij begrijpen dit bij Dierapotheek.com als geen ander en dat is een van de redenen dat we Advantage voor de hond in ons assortiment hebben. Advantage is een prima middel tegen vlooien en bijtende luizen. Het middel wordt gemaakt door de farmaceut Bayer. Het bevat de werkzame stof imidacloprid en werkt zowel preventief als curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Wanneer u het product gaat gebruiken bij uw hond, dan zal het in drie tot vijf minuten het bijten van vlooien stoppen. Ook de volwassen vlooien ontkomen niet aan de werking en deze worden met behulp van Advantage binnen een uur gedood, nog voordat ze eitjes kunnen leggen. Zijn er al vlooien op de hond aanwezig, dan zullen deze binnen 24 tot 28 gedood worden, nadat u het middel heeft aangebracht.

Bij het gebruik van Advantage hond worden herbesmettingen goed voorkomen. We hebben het al even beschreven, dit kan ook een goede oplossing zijn als u te maken heeft met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden voor uw trouwe viervoeter. Zijn er in de omgeving van uw woning veel vlooien? Dan is het goed om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaal behandeling nodig zijn. Als de hond, kat of een ander huisdier veel met vlooien in aanraking kan komen, dan raden we herhaling zeker aan. De producten van Advantage ter bescherming van vlooien en luizen zijn er in verschillende varianten voor de hond. Daarnaast is het vlooienmiddel ook beschikbaar voor katten. Met de producten weet u zeker dat u optimale bescherming biedt voor tegen vervelende luizen en vlooien bij de hond.

Werking van Advantage hond in het kort

Het toepassen van Advantage bij de hond is eigenlijk heel eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee u de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de gezonde huid van de hond kunt druppelen. Het middel is actief en begint direct te werken. Vlooien die de hond al bij zich heeft worden binnen 24 uur gedood en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Mogelijke larven die aanwezig zijn worden direct gedood door het middel. Als laatste worden ook bijtende luizen door het middel gedood. Groot voordeel van Advantage is dat het goed geschikt is voor honden die last hebben van een vlooienallergie. Mocht het zo zijn dat uw eigen hond of honden allergisch zijn voor de werkzame stof in het middel, dan is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage dan geen goede oplossing.

Verschillende typen Advantage

Van het middel zijn er diverse verpakkingen beschikbaar, die wij ook aanbieden in onze webshop. Het verschil zit hem vooral in het gewicht en de grootte van de hond. Voor honden zijn er daarom vier varianten beschikbaar. Advantage kent de volgende verdeling: kleiner dan 4 kilo, tussen de 4 en 10 kilo, tussen de 10 en 25 kilo en als laatste tussen de 25 en 40 kilo. Heeft u een hond die zwaarder is dan 40 kilo dan is het mogelijk om een dubbele dosis van de laatste variant te gebruiken.

Advantage hond bestellen bij Dierapotheek.com

Wanneer u de hond of meerdere honden wilt beschermen tegen bijtende luizen en vlooien, dan is Advantage een goede keuze. Het is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier om deze beestjes zo veel mogelijk tegen te gaan. Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden en andere dieren behandelen. Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over Advantage hond of de andere producten kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. 

Wanneer u de producten van Advantage hond wilt gaan gebruiken, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, zeker als de hond gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze specialisten en artsen u ook voorzien van een goed advies. Heeft u na het lezen van deze informatie vragen over het vlooienmiddel Advantage, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen voor honden. U kunt dit telefonisch doen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Een bestelling plaatsen voor Advantage kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met verschillende betaalmethoden als iDeal, creditcard of PayPal. Een bestelling op een specifieke datum laten bezorgen is mogelijk, u kunt dit het beste vermelden in de opmerkingen.