Advantage hond

Ongetwijfeld wil je het beste voor je hond en doe je er alles aan om hem gezond te houden. Het begint bij een goede bescherming tegen risico's en ziekten. Bij Dierapotheek.com begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we Advantage voor de hond in ons assortiment. Advantage is een uitstekend middel tegen vlooien en bijtende luizen, geproduceerd door farmaceut Bayer. Het bevat de werkzame stof imidacloprid en werkt zowel preventief als curatief tegen vlooien en bijtende luizen.

De werking van Advantage voor de hond

Wanneer je het product gebruikt bij je hond, zal het binnen drie tot vijf minuten het bijten van vlooien stoppen. Ook de volwassen vlooien worden binnen een uur gedood door Advantage, nog voordat ze eitjes kunnen leggen. Als er al vlooien op de hond aanwezig zijn, worden deze binnen 24 tot 28 uur gedood nadat je het middel hebt aangebracht.

Bij het gebruik van Advantage voor de hond worden herbesmettingen goed voorkomen. Dit kan ook een goede oplossing zijn als je te maken hebt met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden voor je trouwe viervoeter. Als er in de omgeving van je woning veel vlooien zijn, is het goed om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaalbehandeling nodig zijn. Als je hond, kat of een ander huisdier veel met vlooien in aanraking kan komen, raden we herhaling zeker aan.

De producten van Advantage ter bescherming tegen vlooien en luizen zijn er in verschillende varianten voor de hond. Daarnaast is het vlooienmiddel ook beschikbaar voor katten. Met de producten weet je zeker dat je optimale bescherming biedt tegen vervelende luizen en vlooien bij je hond.

Gebruik van Advantage bij de hond

Het toepassen van Advantage bij de hond is eigenlijk heel eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee je de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de gezonde huid van de hond kunt druppelen. Het middel is actief en begint direct te werken. Vlooien die de hond al bij zich heeft worden binnen 24 uur gedood en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Mogelijke larven die aanwezig zijn worden direct gedood door het middel. Als laatste worden ook bijtende luizen door het middel gedood. Een groot voordeel van Advantage is dat het goed geschikt is voor honden die last hebben van een vlooienallergie. Als je eigen hond of honden allergisch zijn voor de werkzame stof in het middel, is het raadzaam om je dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage dan geen goede oplossing.

Verschillende typen Advantage

Van het middel zijn er diverse verpakkingen beschikbaar, die wij ook aanbieden in onze webshop. Het verschil zit hem vooral in het gewicht en de grootte van de hond. Voor honden zijn er daarom vier varianten beschikbaar. Advantage kent de volgende verdeling: kleiner dan 4 kilo, tussen de 4 en 10 kilo, tussen de 10 en 25 kilo en tot slot tussen de 25 en 40 kilo. Heb je een hond die zwaarder is dan 40 kilo, dan is het mogelijk om een dubbele dosis van de laatste variant te gebruiken.

Bestel nu Advantage voor de hond

Wanneer je je hond of meerdere honden wilt beschermen tegen bijtende luizen en vlooien, is Advantage een goede keuze. Het is belangrijk voor de gezondheid van je huisdier om deze beestjes zo veel mogelijk tegen te gaan.

Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij je graag helpen en daarom krijg je bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden en andere dieren behandelen. Als het gaat om mogelijke vragen die je hebt over Advantage voor de hond of de andere producten, kun je gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden.

Als je de producten van Advantage voor de hond wilt gaan gebruiken, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met je eigen dierenarts, zeker als je hond gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze specialisten en artsen je ook voorzien van goed advies.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over het vlooienmiddel Advantage, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen voor honden. Je kunt dit telefonisch doen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected].

Een bestelling plaatsen voor Advantage kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met verschillende betaalmethoden als iDeal, ApplePay, Riverty, creditcard of PayPal.