Milbemax hond

Milbemax hond is een breed ontwormingsmiddel speciaal voor honden. De kauwtabletten zijn handig in gebruik en effectief tegen allerlei soorten wormen. Hierbij kun je denken aan de belangrijkste spoelwormen, lintwormen, haakwormen, longworm, zweepworm en oogworm. Daarnaast is Milbemax zowel voor de grote hond als voor de kleine hond veilig te gebruiken. Milbemax hond is één van de meest gebruikte ontwormingsmiddelen en het zorgt ervoor dat je jouw huisdier (preventief) kunt behandelen.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Milbemax voor jouw hond

Speciaal voor honden heeft Milbemax het ontwormingsmiddel Milbemax hond op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een ontwormingsmiddel voor katten? Ook daar heeft dit merk een speciale uitvoering voor. Je kunt Milbemax kat dan ook in ons assortiment terug vinden. Milbemax zorgt ervoor dat jouw huisdier binnen no time ontwormd is. Het is het perfecte middel voor preventie én bestrijding van en tegen wormen!


Milbemax kauwtabletten

Smakelijke kauwtabletten voor grote en kleine honden. Met een vleessmaak zodat de tablet gemakkelijk gegeven kan worden aan jouw huisdier. Ieder doosje met dit ontwormingsmiddel bevat één of meerdere kauwtabletten voor jouw hond. Voldoende om direct te starten met de behandeling.


Juiste dosering

Natuurlijk wil je het beste voor jouw huisdier. Om de gezondheid van jouw hond optimaal te houden, is het belangrijk om deze periodiek te ontwormen. Milbemax hond is hier het perfecte middel voor. Met gemak kun je jouw huisdier hiermee ontwormen. Wel is het van belang om te kiezen voor het kauwtablet met de juiste dosering. Milbemax grote hond bevat meer van het werkzame bestanddeel dan Milbemax kleine hond. De hoeveelheid die je mag geven is gebaseerd op het lichaamsgewicht van de honden. Bekijk daarom goed wat jouw huisdier nodig heeft zodat je niet te veel maar ook zeker niet te weinig geeft.


Periodiek ontwormen

Het is belangrijk om jouw huisdier met regelmaat Milbemax hond te geven. Het advies, bij volwassen honden, is om dit 4 keer per jaar te doen. Hiermee werkt het middel preventief en kun je een besmetting met wormen de kop indrukken of, nog beter, helemaal voorkomen.


Milbemax hond online bestellen

Kies je voor Milbemax hond dan wil je dit middel natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Hoe sneller je het hebt, hoe sneller je kunt starten met de behandeling. Omdat wij Milbemax kleine hond en Milbemax grote hond ruim voldoende op voorraad hebben, kunnen we dit vrijwel direct aan jouw verzenden. Hierdoor duurt het nooit lang voordat je jouw bestelling thuis mag ontvangen. Wacht niet langer en bestel Milbemax hond snel en gemakkelijk online in onze webshop!