Specific voor de hond

Specific dieetvoer voor honden is samengesteld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. De voeding levert precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Het zorgt ervoor dat uw hond de juiste mix van eiwitten, vitaminen en mineralen binnen krijgt. Specific hondenvoer draagt op een positieve manier bij aan de gezondheid van uw huisdier!

Producten 1-20 van 70

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Specific hondenvoer

Op zoek naar Specific voeding voor de hond? Bij Dierapotheek.com hebben we een erg ruim aanbod van Specific producten in ons assortiment. Specific voor de hond is een merk van Dechra Veterinary Products. Het is een internationaal bedrijf met een expertise in hoogwaardige producten voor dierenartsen. Het bedrijf bestaat al heel erg lang en door de jarenlange ervaring heeft Dechra voeding kunnen ontwikkelen die optimaal is voor het onderhoud en herstel van de gezondheid van uw hond.

Het hondenvoer van het merk Specific is ontwikkeld om honden met medische aandoeningen te ondersteunen.

De voeding voor de hond is daarmee dan ook de bouwsteen voor een goede gezondheid. Kiest u voor specific dan kiest u voor voeding die zeer smakelijk en van de beste kwaliteit is. Verder bevat de voeding van Specific belangrijke onderdelen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten. Daarnaast worden er hoogwaardige bouwstenen aan de voeding van Specific toegevoegd. We hebben de voeding van Specific voor de hond al lange tijd in ons assortiment. U hebt de keuze uit verschillende soorten dieet- en onderhoudsvoeding.

 

Specific voeding voor de hond

Het voer van Specific voor de hond is aangepast aan de verschillende levensfasen van uw viervoeter. Verder is er een ruime keus als het gaat om therapeutische dieetvoedingen voor honden van Specific. Deze voeding dient ter ondersteuning van gezondheidsaandoeningen en ziektes. Denk hierbij aan een hond met aandoeningen als diabetes, overgewicht, blaasstenen, spijsverteringsstoornissen, nier-, hart- en leverproblemen, een allergie of artritis. Een hond zal ongetwijfeld baat hebben bij het voer van Specific.

Uiteraard kunt u in overleg met de eigen dierenarts of door contact op te nemen met onze specialisten de keuze maken voor Specific. We kunnen u altijd voorzien van een passend advies op maat. Kijken we naar het onderhoudsvoer voor de hond van Specific, dan wordt er een indeling gemaakt in de levensfasen. Zo is er voer voor de pup, de volwassen hond en voor de oudere hond beschikbaar. Een ander onderscheid bij het voer van Specific voor de hond is het gewicht of de grootte van de hond. Er is voer voor kleinere honden, tot 10 kg gewicht, honden tussen de 10 en 25 kg gewicht en voor de grotere honden, zwaarder dan 25 kg gewicht.

Al het voer van Specific heeft een overeenkomst, het wordt bereid met de beste ingrediënten volgens een vast recept. Zo kan het merk een constante samenstelling en de beste kwaliteit voor de hond garanderen.

 

Wat maakt Specific hond zo uniek?

We beschreven het al eerder maar Specific voor de hond kenmerkt zich door het feit dat het een heel betrouwbaar voer is. Het wordt gemaakt met de beste grondstoffen en er wordt altijd een vast recept gebruikt. Verder is het assortiment van Specific voor de hond erg uitgebreid en kan er dus een keuze worden gemaakt op basis van de levensfase en de grootte van de hond. Daarbovenop is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een specifiek voer van Specific voor een bepaalde aandoening die de hond mogelijk heeft.

Voor het complete assortiment van Specific voor de hond kunt u in onze webshop terecht.

 

Bestel Specific voer voor honden bij Dierapotheek.com

De keuze voor het juiste voer is essentieel voor de gezondheid van uw hond, kat of ander huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag ondersteunen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden behandelen. Ook wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van Specific voor de hond. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending en hanteren we scherpe prijzen.

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Hier werken we samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com, zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan.

Heeft u na het lezen van deze informatie over Specific voeding voor de hond nog vragen, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen voor honden. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Specific voeding voor de hond kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor Specific producten en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.