BRIT Veterinary Diet

Producten 1-20 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ontdek BRIT Veterinary Diet

VAFO GROUP is een toonaangevende producent van premium en super premium dierenvoeding, huisdiersnacks en supplementen. Het berdijf werd opgericht in 1994 en heeft zich in de afgelopen twee decennia ontwikkeld tot een van de grootste producenten in Europa. Het belangrijkste streven is het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Ze hebben geïnvesteerd in state-of-the-art technologie in alle productiefaciliteiten om een breed scala aan premium productmogelijkheden te bieden.

Van de extrusie van vers vlees tot een eigen laboratorium en een gloednieuwe fabriek voor natvoer, die voldoet aan de normen van de menselijke voedselproductie, ze blijven zich voortdurend inzetten voor kwaliteit en innovatie. Het bekende boegbeeld, Brit, is al sinds 1999 een vertrouwd merk. Tegenwoordig exporteren ze naar bijna 70 landen op vier continenten en hebben ze een aanzienlijk marktaandeel in Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en de Baltische staten.

Als onderdeel van de voortdurende evolutie en toewijding om de beste zorg te bieden, presenteert VAFO met trots een nieuwe lijn van veterinaire diëten: BRIT Veterinary Diet.

Wat maakt BRIT Veterinary Diet uniek?

De aanpak is gebaseerd op het vermijden van veelvoorkomende allergenen zoals rundvlees, zuivel, tarwe, maïs en soja. Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen voldoen aan de nutritionele doelstellingen. De formules zijn verrijkt met functionele ingrediënten, waaronder probiotica, bioactieve vitaminen en ingrediënten rijk aan DHA en EPA, die bijdragen aan de nutritionele en functionele eigenschappen van deze diëten.

Kies voor BRIT Veterinary Diet en bied jouw huisdier de beste zorg en voeding die ze verdienen.