Sanimed Kattenvoeding

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor al het Sanimed kattenvoer kunt u bij Dierapotheek.com terecht. Dierapotheek.com heeft een groot assortiment kattenvoeding van Sanimed in huis. Hiernaast hebben we al een jarenlange ervaring met het Sanimed voor de kat. Hierdoor kunnen we u een passend voedingsadvies voor uw huisdier geven.

Sanimed voor de kat is een gezonde diervoeding

Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van Sanimed ontwikkeld, dit is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Prof. Anton Beynen is (mede-)auteur van bijna 1000 publicaties over diervoeding. Hij wordt vaak gevraagd om zijn (wetenschappelijke) mening over diervoeding te geven.

Sanimed kattenvoeding is een uitgebalanceerde volledig natuurlijke voeding. De receptuur van Sanimed is geheel gericht op de specifieke levensfase en behoefte van uw kat. Sanimed gebruikt alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige/synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Het voer wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor uw huisdier op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.

Sanimed Curative

Het Sanimed Curative dieetvoer is geschikt voor katten met bepaalde aandoeningen. Bijvoorbeeld overgewicht of nierproblemen. Om dit goed onder controle te houden en kans op herhaling te voorkomen hebben wij verschillende soorten voeding voor verschillende typen aandoeningen in ons assortiment. Doordat iedere aandoening een specifieke behoefte vereist, heeft Sanimed zijn samenstelling van het voer daarop aangepast.

Sanimed Preventive

Het Sanimed Preventive onderhoudsvoer voor de kat bestaat uit drie soorten voer: kitten, adult en senior. Sanimed voor de kat is verkrijgbaar in droogvoer en natvoer (pouches). Dit type voer is ter voorkoming van gezondheidsproblemen bij katten. Voor iedere levensfase is er Sanimed kattenvoeding afgestemd op de belangrijke ontwikkelingen in die fase.

Zowel het onderhoudsvoer (Preventive) en de dieetvoeding (Curative) hebben we ruim op voorraad, waardoor we bestellingen met Sanimed diervoeding snel kunnen versturen.

Bestel Sanimed kattenvoer bij Dierapotheek.com

Voeding speelt bij een kat een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks katten en andere dieren behandelen.

Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed voeding voor de kat vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop.