Sanimed kat

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor al het kattenvoer van Sanimed kunt u bij Dierapotheek.com terecht. Dierapotheek.com heeft een groot assortiment voeding van Sanimed in huis. Hiernaast hebben we al een jarenlange ervaring met het voer van Sanimed. Hierdoor kunnen we u een passend voedingsadvies voor uw kat, hond of ander huisdier geven.

Zowel het onderhoudsvoer (Preventive) en de dieetvoeding (Curative) hebben we ruim op voorraad, waardoor we bestellingen met Sanimed diervoeding snel kunnen versturen. Het onderhoudsvoer voor de kat bestaat uit drie soorten voer: kitten, adult en senior. Wat de dieetvoeding betreft van Sanimed zijn veel gebruikte voedingen: Atopy, Intestinal, Renal, Anti-struvite en Weight Reduction Het kattenvoer van Sanimed is verkrijgbaar in droogvoer en natvoer (pouches).

Sanimed voeding is voor katten een gezonde diervoeding

Professor Dr. Ir. Anton Beynen heeft de diervoeding van Sanimed ontwikkeld, dit is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken. Prof. Anton Beynen is (mede-)auteur van bijna 1000 publicaties over diervoeding. Hij wordt vaak gevraagd om zijn (wetenschappelijke) mening over diervoeding te geven.

Sanimed voeding is een uitgebalanceerde volledig natuurlijke voeding. De  receptuur van Sanimed is geheel gericht op de specifieke levensfase en behoefte van uw kat. Sanimed gebruikt alleen hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen kunstmatige/synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Sanimed wordt geproduceerd door Vobra Special Petfoods. Vobra diervoeding wordt gefabriceerd onder strenge eisen, waaronder ISO 9001:2008 en GMP+. Dit biedt de garantie dat het voer voor uw huisdier op een streng gecontroleerde manier wordt ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.

Preventive diervoeding voor de kat

Preventive diervoeding (onderhoudsvoer) voor de kat is verkrijgbaar voor de volgende 3 levensfasen: kitten, adult en senior. Omdat er voor iedere levensfase andere voedingsbehoeften zijn heeft Sanimed 3 verschillende soorten onderhoudsvoeding voor de kat gemaakt.

Sanimed kitten

Kitten voer van Sanimed wordt geadviseerd om te geven vanaf 7-12 weken leeftijd (2e socialisatiefase van het kitten). Unieke eigenschappen van het kittenvoer van Sanimed zijn: goed voor skeletopbouw, goed verteerbaar, preventief tegen blaasproblemen, hoog gehalte aan Omega 3 voor een goede conditie van de huid en vacht.

Sanimed adult cat

Sanimed adult cat kunt u vanaf een jaar leeftijd aan uw kat voeren. Deze voeding is specifiek afgestemd op volwassen katten van alle levensrassen. Het ondersteunt de lichaamsconditie en gezondheid van uw kat. Hiernaast ondersteunt het de conditie van de huid en de weerstand door de unieke vetzuursamenstelling. Door de extra ruwe celstof gaat het de vorming van haarballen tegen. Het draagt daarnaast ook bij aan een gezonde blaaswerking.

Sanimed senior cat

Vanaf 8 jaar leeftijd is het verstandig om Sanimed Senior aan uw kat te geven. Het bevat een lager eiwitgehalte waardoor de lever en nieren minder worden belast. Het vermindert de kans op nierfalen en urinewegaandoeningen. Deze problemen komen regelmatig voor bij ouder wordende katten. 

Sanimed Curative Voeding voor hond en kat

Sanimed heeft een aantal verschillende dieet voeren voor honden en katten. Veel gebruikte dieetvoeren zijn: Atopy/ Sensitive, Anti-Struvite, Renal, Intestinal en Weight Reduction.

Sanimed Atopy Sensitive:

Sanimed Atopy Sensitive is een volledige diervoeding voor honden en katten. Het wordt ingezet om problemen met voedselallergie te verminderen en ter verbetering van de huid gezondheid bij allergische huidproblemen. Voor de hond is er ook Atopy Sensitive in een worstverpakking. Voor de kat is er Atopy Sensitive in een pouch.

Sanimed Anti-Struvite:

Sanimed Anti-Struvite dieetvoeding is ontwikkeld voor katten die onderhevig zijn aan blaasgruis en blaasstenen met irritatie, ontsteking of blokkade van de urinewegen. Sanimed Anti Struvite vermindert de hoeveelheid struviet in de blaas. Hiernaast vermindert  het de nieuwvorming van struviet in de blaas. Voor de kat is er ook Anti-Struvite in een pouch.

Sanimed Renal:

Sanimed Renal is hoogwaardig dieetvoer voor oudere katten die lijden aan chronisch nierfalen. Het vermindert de vorming van calciumoxalaat. Sanimed Renal is smakelijk droogvoer dat chronisch nierfalen bij uw hond en of kat vertraagd. Voor de kat is er ook natvoer Renal in pouch.

Sanimed intestinal:

Sanimed Intestinal is een volledig dieet voeder voor katten. Sanimed Intestinal wordt ingezet ter vermindering van een slechte spijsvertering en ter vermindering van acute intestinale absorptie stoornissen in de darmen. Insect is de enige natuurlijke eiwitbron die in deze voeding zit. Hiernaast bevat het ook een verlaagd vetgehalte waardoor het ook te gebruiken is voor katten en honden met pancreatitis.

Sanimed Weight Reduction

Sanimed Weight Reduction Cat is ontwikkeld voor katten met een overgewicht en katten die een verhoogd risico hebben om een overgewicht te krijgen. Tevens levert deze dieetvoeding een bijdrage aan de vermindering van gewrichtsproblemen, blaasgruis en suikerziekte. Voor de kat is er ook Sanimed Weight Reduction in pouch.

 

Waarom Sanimed kattenvoeding?

-Sanimed bevat alleen natuurlijke ingrediënten

-Sanimed is ontwikkeld op wetenschappelijke basis

-Afgestemd op de levensfase van uw huisdier, van kitten tot senior kat

 

Verwen uw katten met de voeding van Sanimed

Sanimed draagt bij aan een goede gezondheid van uw huisdier. Bij Dierapotheek.com kunt u snel en voordeling Sanimed diervoeding bestellen voor uw kat. Voor advies over het gebruik van Sanimed onderhoudsvoer en dieetvoer staan we altijd voor u klaar.

 

Bestel Sanimed kattenvoer bij Dierapotheek.com

Voeding speelt bij een kat een essentiële rol in de gezondheid. De keuze voor het juiste voer is dan ook belangrijk voor de gezondheid. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks katten en andere dieren behandelen. 

 

Heeft u na het lezen van deze informatie over Sanimed voeding voor de kat vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Sanimed voeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop.