Advantage

Als het gaat om de verzorging van je huisdier, wil je ongetwijfeld alleen het beste. Je wilt ze het liefst beschermen tegen alle risico's en ziekten die er zijn. Bij Dierapotheek.com begrijpen we dat heel goed en hebben we Advantage in ons assortiment. Advantage is een goed middel tegen vlooien en bijtende luizen van farmaceut Bayer. Het bevat de werkzame stof imidacloprid en werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Als je het product gebruikt bij je huisdier, stopt het binnen drie tot vijf minuten het bijten van vlooien.

De werking van Advantage

Volwassen vlooien worden met behulp van Advantage binnen een uur gedood, nog voordat ze eitjes kunnen leggen. Als er al vlooien op je huisdier aanwezig zijn, zullen deze allemaal binnen 24 tot 28 uur gedood worden nadat je het middel hebt aangebracht.

Bij het gebruik van Advantage worden herbesmettingen goed voorkomen. Zoals al eerder beschreven, kan dit ook een goede oplossing zijn als je te maken hebt met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden. Woon je in een omgeving waar veel vlooien voorkomen? Dan is het wellicht aan te raden om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaalbehandeling nodig zijn. De producten van Advantage voor de hond ter bescherming van vlooien en luizen zijn er in verschillende varianten. Zo is het vlooienmiddel beschikbaar voor honden en voor katten. Met de producten weet je zeker dat je optimale bescherming biedt voor je huisdier tegen vervelende luizen en vlooien.

Het gebruik van Advantage is eigenlijk heel eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee je de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de huid van je huisdier kunt druppelen. Hierna begint het middel direct te werken. Vlooien die mogelijk al aanwezig zijn, worden binnen 24 uur gedood, en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen nieuwe vlooien. Eventuele larven die al aanwezig zijn, worden ook direct gedood door het middel. En ten slotte worden ook bijtende luizen door het middel gedood. Een voordeel van Advantage is dat het ook goed geschikt is voor dieren die last hebben van een vlooienallergie. Als je huisdier allergisch is voor de werkzame stof in het middel, is het raadzaam om je dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage dan geen goede oplossing.

Verschillende varianten van Advantage

Van het middel zijn er diverse varianten beschikbaar, die wij ook aanbieden in onze webshop. Zo is er Advantage voor de hond verkrijgbaar en Advantage voor de kat. Binnen beide varianten is er dan nog onderscheid te maken in de grootte van het dier.

Voor katten is het middel beschikbaar voor katten met een lichaamsgewicht lager dan 4 kilo en een variant voor katten die een lichaamsgewicht hebben dat hoger is dan 4 kilo. Voor honden zijn er vier varianten beschikbaar met de volgende verdeling: kleiner dan 4 kilo, tussen de 4 en 10 kilo, tussen de 10 en 25 kilo en tot slot tussen de 25 en 40 kilo. Heb je een hond die zwaarder is dan 40 kilo, dan is het mogelijk om een dubbele dosis van de laatste variant te gebruiken.

Advantage bestellen bij Dierapotheek.com

Als je je huisdier wilt beschermen tegen bijtende luizen en vlooien, is Advantage een goede keuze. Het is belangrijk voor de gezondheid van je huisdier om deze beesten tegen te gaan. Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij je graag helpen, en daarom krijg je bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden, katten en andere dieren behandelen.

Als het gaat om mogelijke vragen die je hebt over de producten, kun je gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. Als je de producten van Advantage wilt gaan gebruiken voor je huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met je eigen dierenarts, zeker als je huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze specialisten je ook voorzien van goed advies.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over dit vlooienmiddel of andere varianten, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected].

Een bestelling plaatsen voor Advantage kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, ApplePay, creditcard of PayPal.