Advantage

Als het gaat om de verzorging van uw huisdier, dan wilt u ongetwijfeld alleen maar het beste. U wilt ze het liefste beschermen tegen alle risico’s en ziekten die er maar zijn. Bij Dierapotheek.com begrijpen we dat heel goed en hebben we Advantage in ons assortiment. Advantage is een goed middel tegen vlooien en bijtende luizen van farmaceut Bayer. Het bevat de werkzame stof imidacloprid en werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Wanneer u het product gaat gebruiken bij uw huisdier, zal het in drie tot vijf minuten het bijten van vlooien stoppen. Volwassen vlooien worden met behulp van Advantage binnen een uur gedood, nog voordat ze eitjes kunnen leggen. Zijn er al vlooien op uw huisdier aanwezig, dan zullen deze allemaal binnen 24 tot 28 gedood worden, nadat u het middel heeft aangebracht.

Bij het gebruik van Advantage worden herbesmettingen goed voorkomen. Zoal al even beschreven kan dit ook een goede oplossing zijn als u te maken heeft met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden. Woont u in een omgeving waar veel vlooien zich voordoen? Dan is het wellicht aan te raden om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaal behandeling dus nodig zijn. De producten van Advantage voor de hond ter bescherming van vlooien en luizen zijn er in verschillende varianten. Zo is het vlooienmiddel beschikbaar voor honden en voor katten. Met de producten weet u zeker dat u optimale bescherming biedt voor uw huisdier tegen vervelende luizen en vlooien.

De werking van Advantage in het kort

Het gebruik van Advantage voor uw kat is eigenlijk heel eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee u de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de huid van uw huisdier kunt druppelen. Hierna begint het middel direct te werken. Vlooien die mogelijk al aanwezig zijn worden binnen 24 uur gedood en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen nieuwe vlooien. Eventuele larven die al aanwezig zijn worden ook direct gedood door het middel. En als laatste worden ook bijtende luizen door het middel gedood. Een voordeel van Advantage is dat het ook goed geschikt is voor dieren die last hebben van een vlooienallergie. Mocht het zo zijn dat uw huisdier allergisch is voor de werkzame stof in het middel, dan is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage dan geen goede oplossing.

Verschillende varianten Advantage

Van het middel zijn er diverse varianten beschikbaar, die wij ook aanbieden in onze webshop. Zo is er advantage voor de hond verkrijgbaar en advantage voor de kat. Binnen beide varianten is er dan nog onderscheid te maken in de grootte van het dier.

Voor katten is het middel beschikbaar voor katten met een lichaamsgewicht lager dan 4 kilo en een variant voor katten die een lichaamsgewicht hebben dat hoger is dan 4 kilo. Voor honden zijn er vier varianten beschikbaar met de volgende verdeling: kleiner dan 4 kilo, tussen de 4 en 10 kilo, tussen de 10 en 25 kilo en als laatste tussen de 25 en 40 kilo. Heeft u een hond die zwaarder is dan 40 kilo dan is het mogelijk om een dubbele dosis van de laatste variant te gebruiken.

Advantage bestellen bij Dierapotheek.com

Wanneer u uw huisdier wilt beschermen tegen bijtende luizen en vlooien, dan is Advantage een goede keuze. Het is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier om deze beesten tegen te gaan. Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden, katten en andere dieren behandelen. Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. Wanneer u de producten van Advantage wilt gaan gebruiken voor uw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, zeker als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze specialisten u ook voorzien van een goed advies. 

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen over dit vlooienmiddel of andere varianten, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Een bestelling plaatsen voor Advantage kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Een bestelling op een specifieke datum laten bezorgen is mogelijk, u kunt dit het beste vermelden in de opmerkingen.