Seresto vlooienband

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk het beste voor jouw hond of kat. Een van de belangrijkste zaken is het beschermen van jouw huisdier tegen vlooien en teken. Dit kan met de Seresto vlooienband, een revolutionaire band die jouw huisdier tot wel 8 maanden lang beschermt tegen deze vervelende parasieten.

Waarom de Seresto halsband?

Als huisdiereigenaar wil je natuurlijk dat je hond of kat gezond en gelukkig blijft. Vlooien en teken zijn echter een veelvoorkomend probleem bij huisdieren en kunnen leiden tot jeuk, irritatie en zelfs ziektes. Gelukkig is er een oplossing: de Seresto band.

De Seresto vlooienband is een innovatief product dat je hond of kat beschermt tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden. Seresto is niet zomaar een anti-vlooien en tekenmiddel, het is een effectieve oplossing die 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming biedt. De band bevat een unieke combinatie van imidacloprid en flumethrine, die geleidelijk vrijkomt en verspreidt over het hele lichaam van jouw huisdier. Hierdoor worden vlooien en teken niet alleen afgeschrikt, maar ook gedood voordat ze bijten.

Een van de voordelen van de Seresto band is dat deze waterbestendig is. Je hoeft je geen zorgen te maken over het afdoen van de band als je huisdier gaat zwemmen of in de regen loopt. Daarnaast is de band ook geurloos en niet vet, waardoor jouw huisdier geen last heeft van nare geurtjes of plakkerige resten op de vacht. De Seresto vlooienband is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elke hond of kat een geschikte band te vinden is. Het is wel belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat de band goed aansluit en zijn werk optimaal kan doen.

 

Hoe gebruik je de Seresto band?

De Seresto band is eenvoudig te gebruiken en aan te brengen. De band wordt om de nek van je huisdier geplaatst en kan worden aangepast aan de grootte van je huisdier. De band bevat een veiligheidssluiting zodat deze niet kan worden verloren en is er tevens een breekpunt in de band aangebracht voor extra veiligheid.

De werkzame stoffen verspreiden zich via het huidvet over het hele lichaam. Daarom is het belangrijk dat de halsband de huid raakt. De band zit goed als er 2 platte vingers tussen de band en de hals van jouw hond gedaan kunnen worden. Ook mogen er niet te veel haren tussen de band en de huid zitten. Is jouw huisdier nog jong? Controleer dan regelmatig of de halsband nog goed zit, is deze te strak, pas het dan aan.

 

Het beste voor jouw dier!

Kortom, de Seresto band is een effectieve en veilige manier om je huisdier te beschermen tegen vlooien, teken en luizen. Bij Dierapotheek.com kun je terecht voor de Seresto band voor zowel honden als katten. We hebben verschillende maten beschikbaar, zodat je altijd de juiste maat voor jouw huisdier kunt vinden. Onze Seresto banden zijn 100% authentiek en worden geleverd met een vervaldatum en een registratienummer, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een veilig en effectief product koopt.

Wanneer het gaat om mogelijke vragen die je hebt over de producten van Seresto kun je gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de Seresto banden of onze andere huisdierenbenodigdheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar om je te helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Bestel Seresto bij Dierapotheek.com

Zorg dat jouw huisdier het hele jaar door beschermd is tegen teken, vlooien en luizen en bestel vandaag nog de Seresto band bij Dierapotheek.com! Bestel nu en ontvang jouw bestelling binnen twee werkdagen bij je thuis. Een bestelling plaatsen voor Seresto producten kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop.