Advantix

Advantix

Als het gaat om de verzorging van uw huisdier, dan wilt u ongetwijfeld alleen maar het beste, ook als het gaat om de bescherming tegen vlooien en teken. Het merk Advantix heeft hiervoor diverse prima producten op de markt. Uiteraard hebben wij de producten van Advantix in de collectie van Dierapotheek.com opgenomen en zijn ze eenvoudig in onze webshop te bestellen.

 

Wanneer u een huisdier behandelt met Advantix, zal het een dodende werking hebben tegen vlooien, teken en vlooienlarven. Daarnaast heeft het nog een duidelijke afwerende werking tegen stalvliegen, zandvliegen en muggen. Het eerste doel is het bestrijden van vlooien maar de afwerende werking is mooi meegenomen.

 

Advantix en de afwerende werking

We schreven er al even kort over, maar een voordeel van een behandeling met Advantix is de afwerende werking tegen muggen, stalvliegen en zandvliegen. Het is een belangrijk effect van het middel. Waarom het zo belangrijk is? 

 

De parasieten die met deze insecten op uw huisdier terecht kunnen komen, kunnen ziekten overbrengen, iets wat we uiteraard willen voorkomen. Zo kan een teek bijvoorbeeld de drager zijn van de parasiet Babesia canis. Deze kan bij een hond, de levensbedreigende ziekte Babesiosis veroorzaken. En een teek kan de ziekte van Lyme overbrengen.

 

Hoe het precies werkt, die afwerende werking? Het heeft er mee te maken dat je wilt voorkomen dat een parasiet het huisdier bijt. Als er geen beet is, kan er ook geen overdracht van ziekten plaatsvinden. 

 

Wanneer u het huisdier behandelt met Advantix, dan zal een parasiet die toch op het huisdier komt direct reageren. Hij vindt het niet prettig en zal direct van het huisdier af willen gaan. Toch is de parasiet dan al vaak in contact gekomen met Advantix en zal dan ook dood gaan. 

 

Verschillende varianten Advantix

Er zijn diverse varianten Advantix beschikbaar, dit heeft vooral te maken met het formaat van uw huisdier. Zo zijn er dus producten te verkrijgen voor een klein huisdier maar ook voor de wat grotere huisdieren. 

 

Het toedienen van Advantix is vrij gemakkelijk. Het is een zogenaamde spot-on solution. Het product komt in 4 of 6 pipetten en kan gedruppeld worden op het huisdier. Vaak zal de vloeistof tussen de schouderbladen aangebracht moeten worden en verder op de rug van het huisdier. 

 

Hierna is het belangrijk dat uw huisdier niet in natuurwater gaat zwemmen. Bij voorkeur de eerste 48 uur na de behandeling niet. Dit omdat Advantix schadelijk kan zijn voor organismen in het water. 

 

Mogelijk bijwerkingen van Advantix

Wanneer u kiest voor de producten van Advantix, is het altijd van belang om u goed te laten informeren. Uiteraard kunnen de specialisten van Dierapotheek hierin voorzien, maar het is ook goed om te controleren op bijwerkingen die staan vermeld in de bijsluiter.

 

Alle producten en alle varianten van Advantix komen met een bijsluiter en hierin is duidelijk vermeld welke allergische reactie of bijwerkingen zouden kunnen optreden. Nu is het zo dat er bij gebruik van dit product geen hele ernstige bijwerkingen zullen optreden, maar we willen u toch adviseren om wel de informatie in de bijsluiter goed te lezen.

 

Verder is hierin ook duidelijk vermeld hoe u het product kunt gebruiken, welke werkzame stof het product bevat, hoe vaak de behandeling moet worden uitgevoerd en hoelang u de behandeling moet voortzetten. Uiteraard kan dit per huisdier en per variant van Advantix verschillen.

 

Bestel Advantix bij Dierapotheek.com

Wanneer u een huisdier wilt beschermen tegen vlooien en andere parasieten, dan is Advantix een prima en relatief een van de goedkoopste oplossingen. De keuze voor de juiste middelen is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden, katten en andere dieren behandelen. 

 

Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van Advantix kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. 

 

Wanneer u de producten van Advantix wilt gaan gebruiken voor uw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, zeker als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij u ook voorzien van een goed advies. 

 

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. 

 

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Een bestelling plaatsen voor Advantix kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.