Advantix

Bij de verzorging van je huisdier wil je natuurlijk alleen het allerbeste, vooral als het gaat om bescherming tegen vlooien en teken. Gelukkig biedt het merk Advantix diverse uitstekende producten hiervoor. Bij Dierapotheek.com hebben we deze producten trots in ons assortiment opgenomen en ze zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Advantix: de beste bescherming tegen vlooien en teken voor je hond!

Het gebruik van Advantix voor je huisdier heeft een krachtige werking tegen vlooien, teken en vlooienlarven. Bovendien heeft het een effectieve afweer tegen stalvliegen, zandvliegen en muggen. Terwijl het hoofddoel vlooien- en tekenbestrijding is, is de afwerende werking tegen andere insecten mooi meegenomen.

De voordelen van de afwerende werking van Advantix zijn enorm. Het voorkomt dat parasieten zoals muggen en teken je hond kunnen bijten en eventueel ziekten kunnen overdragen. Teken kunnen bijvoorbeeld de drager zijn van de gevaarlijke parasiet Babesia canis, wat de levensbedreigende ziekte Babesiosis kan veroorzaken bij honden. Ook de ziekte van Lyme kan door teken worden overgedragen.

Hoe werkt de afwerende werking precies? Het is essentieel om te voorkomen dat parasieten je huisdier bijten, omdat ze dan geen ziekten kunnen overdragen. Als een parasiet toch op je huisdier terechtkomt na een behandeling met Advantix, zal hij onmiddellijk reageren en van het huisdier af willen. Tegelijkertijd is de parasiet al in contact gekomen met Advantix en zal daardoor sterven.

 

Verschillende varianten Advantix

Advantix is verkrijgbaar in verschillende varianten, aangepast aan het formaat van je huisdier. Of je nu een klein of groot huisdier hebt, er is altijd een geschikt product beschikbaar. Het toedienen van Advantix is eenvoudig met de handige spot-on oplossing. De vloeistof wordt tussen de schouderbladen en op de rug van je huisdier aangebracht.

Na de behandeling is het belangrijk dat je huisdier niet in natuurwater gaat zwemmen, bij voorkeur de eerste 48 uur. Advantix kan schadelijk zijn voor waterorganismen.

 

Mogelijk bijwerkingen van Advantix

Bijwerkingen van Advantix zijn zeldzaam, maar het is altijd verstandig om de bijsluiter te raadplegen voor mogelijke allergische reacties of bijwerkingen. Elk product en elke variant van Advantix wordt geleverd met een bijsluiter waarin duidelijk staat vermeld hoe je het product moet gebruiken, welke werkzame stof het bevat en hoe vaak de behandeling moet worden uitgevoerd.

 

Bestel Advantix bij Dierapotheek.com

Bestel Advantix bij Dierapotheek.com en bescherm je hond op de beste en meest betaalbare manier tegen vlooien, teken en andere parasieten. Ons team van dierenartsen staat altijd klaar om je te adviseren, zodat je de juiste keuze kunt maken voor de gezondheid van je huisdier. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht en we zorgen voor een snelle verzending en scherpe prijzen.

Bij Dierapotheek.com werken we nauw samen met Dierenartsenpraktijk Schagen en ons ervaren team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange ervaring vormt de basis van ons assortiment, waarbij we alleen producten aanbieden waar we dagelijks mee werken en volledig achterstaan.

Voor vragen en informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected].

Je bestelling voor Advantix plaatsen is eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, ApplePay, creditcard of PayPal. Bescherm je huisdier met Advantix en geniet samen van een gezond en zorgeloos leven!