Specifiek

Specific dieetvoer voor honden en katten. Een perfect uitgebalanceerde maaltijd die de gezondheid van uw huisdier ten goede komt. De natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die gebruikt worden dragen bij aan een sterk en gezond immuunsysteem. De voeding zorgt ervoor dat uw hond of kat de juiste hoeveelheid eiwitten, mineralen en vitamines binnen krijgt. Met Specific dieetvoer kiest u voor een gezonde basis speciaal voor uw huisdier!

Producten 1-20 van 137

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Specific

Zoekt u voer van Specific voor uw huisdier? U bent bij Dierapotheek.com aan het juiste adres, we hebben namelijk een zeer ruim aanbod van Specific producten in ons assortiment. Specific is een merk diervoeding, van Dechra Veterinary Products. Dit bedrijf is internationaal actief en heeft een expertise in hoogwaardige producten voor dieren en dierenartsen. Het bedrijf kent een lange geschiedenis en heeft door de jaren heen veel ervaring op kunnen doen in het ontwikkelen van voeding voor dieren.

De voeding die ze aanbieden onder het merk Specific kenmerkt zich door het feit dat het optimaal is voor het onderhoud en de herstellen van de gezondheid van uw huisdier. Verder hebben ze verschillende producten in het assortiment die dieren met medische aandoeningen kunnen ondersteunen. Kiest u voor voer van Specific, dan kiest u voor diervoeding dat echt de bouwsteen vormt voor een goede gezondheid.

Verder is het voer smakelijk en altijd van de beste kwaliteit. Het voer van Specific bevat in alle gevallen belangrijke onderdelen voor uw huisdier, denk aan eiwitten, vetten en de juiste koolhydraten. We hebben verschillende producten van Specific al geruime tijd in ons assortiment en u heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten dieet- en onderhoudsvoeding van dit merk.

 

Specific voeding voor honden en katten

Het voer van Specific voor honden of katten is aangepast aan de verschillende levensfasen van het dier. Daarnaast is er een ruime keus als het gaat om therapeutische dieetvoedingen van Specific. Deze voeding dient ter ondersteuning van gezondheidsaandoeningen en ziektes.

Denk hierbij aan een huisdier met aandoeningen als diabetes, overgewicht, blaasstenen, spijsverteringsstoornissen, nier-, hart- en leverproblemen, een allergie of artritis. Uw huisdier zal ongetwijfeld baat hebben bij het voer van Specific. Het is zeker aan te raden eerst in overleg te gaan met de eigen dierenarts of contact op te nemen met onze specialisten.

Hierna kunt u op een goede manier de keuze maken voor voer van Specific. We kunnen u bij vragen altijd voorzien van een passend advies op maat.

Kijken we naar het onderhoudsvoer van Specific, dan wordt er een indeling gemaakt in de levensfasen van het huisdier. Zo is er voer voor honden een onderscheid gemaakt in voer voor de pup, de volwassen hond en voor de oudere hond. Een ander onderscheid bij het voer van Specific voor de hond is het gewicht of de grootte van de hond. Er is voer voor kleinere honden, tot 10 kg gewicht, honden tussen de 10 en 25 kg gewicht en voor de grotere honden, zwaarder dan 25 kg gewicht. Bij de katten zit het onderscheid in voer tot 1 jaar (de kitten), de jong volwassen kat, de volwassen kat tot 8 jaar en de senior kat (boven de 8 jaar).

Al het voer van Specific heeft wel een duidelijke overeenkomst, het wordt bereid met de beste ingrediënten volgens een vast recept. Zo kan het merk een constante samenstelling en de beste kwaliteit voor uw huisdier garanderen.

 

Wat maakt Specific voeding zo uniek?

We beschreven het al eerder maar Specific kenmerkt zich door het feit dat het een heel betrouwbaar voer is. Het wordt gemaakt met de beste grondstoffen en er wordt altijd een vast recept gebruikt. Verder is het assortiment van Specific erg uitgebreid en kan er dus een keuze worden gemaakt op basis van de levensfase van het dier.

Verder is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een specifiek voer van Specific voor een bepaalde aandoening die uw huisdier mogelijk heeft. Voor het complete assortiment van Specific voor kunt u in onze webshop terecht.

 

Bestel voer van Specific bij Dierapotheek.com

De keuze voor het juiste voer is essentieel voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks honden, katten en andere dieren behandelen. Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van Specific kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten van Specific. 

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. 

Heeft u na het lezen van deze informatie over Specific voeding vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor Specific voeding kan uiteraard eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan eenvoudig met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor Specific producten en wilt u het op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.