Specific voeding

Specific dieetvoer voor honden en katten. Een perfect uitgebalanceerde maaltijd die de gezondheid van jouw huisdier ten goede komt. De natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die gebruikt worden dragen bij aan een sterk en gezond immuunsysteem. De voeding zorgt ervoor dat jouw hond of kat de juiste hoeveelheid eiwitten, mineralen en vitamines binnen krijgt. Met Specific dieetvoer kies je voor een gezonde basis speciaal voor jouw huisdier!

Producten 1-20 van 136

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voordelelen van Specific

Zoek je voer van Specific voor jouw huisdier? Je bent bij Dierapotheek.com aan het juiste adres, we hebben namelijk een zeer ruim aanbod van Specific producten in ons assortiment. Specific is een merk diervoeding, van Dechra Veterinary Products. Dit bedrijf is internationaal actief en heeft een expertise in hoogwaardige producten voor huisdieren en dierenartsen. Het bedrijf kent een lange geschiedenis en heeft door de jaren heen veel ervaring op kunnen doen in het ontwikkelen van voeding voor dieren.

De voeding die ze aanbieden onder het merk Specific kenmerkt zich door het feit dat het optimaal is voor het onderhoud en de herstellen van de gezondheid van jouw huisdier. Verder hebben ze verschillende producten in het assortiment die dieren met medische aandoeningen kunnen ondersteunen. Kies je voor voer van Specific, dan kies je voor voedingen die een vaste receptuur hebben en zowel de grondstoffen als de eindproducten zorgvuldig worden getest.

Verder is het voer smakelijk en altijd van de beste kwaliteit. Het voer van Specific bevat in alle gevallen belangrijke onderdelen voor jouw huisdier, denk aan eiwitten, vetten en de juiste koolhydraten. Goede voeding levert de juiste mix van voedingsstoffen voor iedere levensfase en resulteert in een goede gezondheid, vitaliteit en energie.

Verschillende leeftijden, groottes en mate van gezondheid leiden tot verschillende voedingsbehoeftes. Daarom hebben we een breed voedingsassortiment met de onderhoudsvoedingen voor elke dag en speciale dieetvoedingen bij gezondheidsklachten. Deze verschillende voedingen leveren in elke situatie de juiste voedingsstoffen.

 

Specific honden- en kattenvoeding

Het voer van Specific voor honden of katten is aangepast aan de verschillende levensfasen van het dier. Daarnaast is er een ruime keuze als het gaat om therapeutische dieetvoedingen van Specific. Deze voeding dient ter ondersteuning van gezondheidsaandoeningen en ziektes. Denk hierbij aan een huisdier met aandoeningen als diabetes, overgewicht, blaasstenen, spijsverteringsstoornissen, nier-, hart- en leverproblemen, een allergie of artritis. Jouw huisdier zal ongetwijfeld baat hebben bij het voer van Specific. Het is zeker aan te raden eerst in overleg te gaan met je eigen dierenarts of contact op te nemen met een van onze specialisten.

 

Bestel Specific bij Dierapotheek.com

Bij Dierapotheek.com vind je een ruim assortiment aan Specific diervoeding voor alle soorten huisdieren. Of je nu op zoek bent naar voer voor jouw puppy, een senior hond of een kat met een speciale voedingsbehoefte, bij Dierapotheek.com vind je het allemaal. Bovendien profiteer je bij Dierapotheek.com van scherpe prijzen en snelle levering.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de voeding van Specific of onze andere huisdierenbenodigdheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar om je te helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]