Milbemax kat

Milbemax kat is een ontwormingsmiddel voor katten. Het is een breedwerkend ontwormingsmiddel in tabletvorm. Dit middel werkt tegen de meest voorkomende wormsoorten (spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en lintworm). Indien jouw kat minder dan 2 kg weegt dan kun je het beste de Milbemax kitten gebruiken. Voor katten zwaarder dan 2 kg wordt de Milbemax grote kat geadviseerd te gebruiken.

Ontwormen met Milbemax kat

Het is belangrijk om de gezondheid van jouw huisdier zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daarom is het van belang om jouw kat periodiek te ontwormen met een speciale ontwormingskuur. Milbemax geeft jouw de mogelijkheid om dit op een veilige en betrouwbare manier te doen. Met tabletten speciaal voor katten kun je ervoor zorgen dat jouw huisdier geen last heeft en krijgt van verschillende soorten wormen. Voldoende reden om te kiezen voor Milbemax kat!


Betrouwbaar en efficiënt

Er zijn verschillende merken ontwormingsmiddel verkrijgbaar. Milbemax kat is daar één van. Dit is een merk dat al jaren aangeboden wordt. Het voordeel daarvan is dat er in de loop van de jaren voldoende onderzoek gedaan is en kennis opgebouwd is om met zekerheid te kunnen zeggen dat dit middel veilig en betrouwbaar is. Problemen zoals overgevoeligheid en intolerantie komen we in de praktijk gelukkig zelden tot niet tegen. Wel raden we altijd aan om de bijsluiter goed door te lezen. Niet alleen voor de eventuele bijwerkingen maar ook voor een uitleg hoe je Milbemax kat kunt gebruiken, welke werkzame stof het product bevat, hoe vaak je de behandeling moet uitvoeren en tot hoe lang je deze door moet zetten. Kortom: veel nuttige informatie die belangrijk kan zijn voor jou als baasje.


Vakkundig aanspreekpunt

Vanzelfsprekend is het belangrijk om altijd met je eigen dierenarts te overleggen wanneer je gaat starten met Milbemax kat. Zij kennen jouw huisdier het beste en kunnen passend advies geven.

Mocht je, naast je eigen dierenarts, nog een ander aanspreekpunt zoeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn partner van dierenartsenpraktijk Schagen. Hier werken we intensief samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Omdat we deze samenwerken al jaren hebben, kunnen we de opgebouwde ervaring meenemen bij onze adviezen en bij de invulling van de webshop. Zo durven we dan ook 100% achter de producten te staan. De producten die je bij ons in het assortiment vindt, waaronder Milbemax kat, zijn producten die wij ook aan onze eigen dieren zouden geven. Mocht je hierover advies willen of vragen hebben, dan kun je ons altijd contacten. 


Milbemax kat online bestellen

Heb je besloten dat je kiest voor een ontwormingskuur van Milbemax? Dan kun je deze kuur snel en gemakkelijk online in onze webshop bestellen. Wij hebben een ruime voorraad met Milbemax kat. Verkrijgbaar voor volwassen katten maar ook in de Milbemax kitten variant. Dankzij onze ruime voorraad kunnen jouw bestelling snel versturen. Wacht niet langer en kies voor een ontwormingskuur van Milbemax kat!