Milpro Hond

Speciaal voor honden is er Milpro hond. Een ontwormingsmiddel in tabletvorm. Veilig in gebruik en effectief tegen de belangrijkste worminfecties. Milpro voor honden wordt goed gegeten dankzij de vleessmaak die is toegevoegd aan het tablet. Handig want hierdoor eet jouw huisdier Milpro hond met veel smaak!

Milpro hond voor het ontwormen

Als je denkt aan ontwormingsmiddelen dan denk je al snel aan Milpro hond! De naamsbekendheid die dit merk in de loop van de jaren opgebouwd heeft is enorm. Dit is natuurlijk niet voor niets. Met Milpro kun je jouw huisdier op een veilige en betrouwbare manier ontwormen. Hierdoor draagt dit middel bij aan een optimale gezondheid van jouw lievelingsdier.


Bestrijding van verschillende wormen

Belangrijk om te weten is dat het vanwege gezondheidsrisico's van belang is om wormbesmettingen te voorkomen. Niet alleen voor jouw huisdier maar ook voor jezelf. Sommige wormen die bij honden voorkomen kunnen namelijk ook bij mensen voorkomen. Aan welke wormen denken we dan? Milpro hond beschermt onder andere tegen spoelwormen, haakwormen, lintwormen en zweepwormen. Daarnaast is dit middel te gebruiken ter preventie van hartwormziekte. Genoeg redenen dus om jouw hond periodiek Milpro hond toe te dienen.


Werking van Milpro hond

Milpro is een snel werkend ontwormingsmiddel. Zodra je jouw hond dit middel gegeven hebt, begint het vrijwel direct met de bestrijding van wormen. Na ongeveer 24 uur worden er geen wormen meer uitgescheden en na 72 uur geen wormeieren meer. Mocht er een besmetting zijn, dan kun je deze met Milpro hond snel de kop indrukken! Hou hierbij wel rekening met het feit dat alle ontwormingsmiddelen, ook Milpro, een kort durende werking hebben. Dit wil zeggen dat na 24 tot 72 uur jouw huisdier weer een nieuwe besmetting op kan lopen. Wij raden je daarom aan om, uit voorzorg, jouw huisdier periodiek te ontwormen. 


Juiste dosering

Niemand wil zijn hond te veel of juist te weinig ontwormingsmiddel geven. Als je te weinig zou geven, dan worden de wormen niet goed bestreden. Geef je te veel, dan kan jouw huisdier ziek worden. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk de juiste dosering kunt geven zijn er meerdere varianten van dit middel beschikbaar in onze webshop. Zo is er Milpro grote hond en Milpro kleine hond. Beide gebaseerd op het gewicht van het dier. Door te kiezen voor de juiste variant, weet je zeker dat je jouw hond voldoende ontwormingsmiddel geeft.


Frequent ontwormen

Het advies voor volwassen honden is om deze 4 keer per jaar te ontwormen met Milpro hond. Voor pups geldt onderstaand schema:

- 2 weken leeftijd
- 4 weken leeftijd
- 6 weken leeftijd
- 8 weken leeftijd

Na een leeftijd van 8 weken, raden wij dit elke maand aan tot een leeftijd van een half jaar (6 maanden leeftijd). Hiervoor kun je onderstaand schema aanhouden:

- 12 weken leeftijd (= 3e maand)
- 4e maand
- 5e maand
- 6e maand


Eenvoudig online bestellen

Omdat de ervaringen met Milpro hond zo goed zijn, mag dit ontwormingsmiddel niet ontbreken in ons aanbod. Wij hebben de verschillende uitvoeringen dan ook opgenomen in ons assortiment. Bekijk goed, op basis van het gewicht van jouw huisdier, welke variant je nodig hebt en bestel deze snel en gemakkelijk online. Dankzij onze snelle levering hoef je niet lang te wachten op jouw bestelling. Start dan ook snel met het ontwormen van jouw huisdier met Milpro hond!