Milbemax

 

Milbemax is één van de meeste gebruikte ontwormingstabletten. Milbemax heeft hiervoor diverse prima producten op de markt. Uiteraard hebben wij de producten van Milbemax in de collectie van Dierapotheek.com opgenomen en zijn ze eenvoudig in onze webshop te bestellen. Met milbemax kunt u uw hond en of kat behandelen tegen o.a. wormen (haak- en spoelworm), hartworm en lintworm.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Milbemax een veillige en effectieve manier van ontwormen

Omdat Milbemax al lang beschikbaar is voor huisdieren is er al veel ervaring mee opgebouwd. Problemen zoals overgevoeligheid/ intolerantie komen we in de prakijk niet tot zeer zelden tegen. Resistentie van wormen tegen Milbemycine Oxine en Praziquantel (werkzame bestanddelen) zijn we in de praktijk nog niet tegen gekomen. Milbemax moet via de bek toegediend worden. Het advies is om uw huisdier 4 keer per jaar te ontwormen.

 

Werking Milbemax

Milbemax zorgt ervoor dat er na ongeveer 24 uur geen wormen meer worden uitgescheiden via de darm en na ongeveer 72 uur geen wormeieren meer. Ontwormingsmiddelen hebben een korte werkingsduur (24 tot 72 uur), dit betekent dat uw huisdier hierna een nieuwe infectie kan oplopen.

Voor een goede werking is het belangrijk dat u niet te weinig milbemax geeft. Bij onderdosering is het zeer goed mogelijk dat de wormen niet goed bestreden worden. Te veel geven kan ervoor zorgen dat uw huisdier ziek wordt.

 

Verschillende varianten Milbemax

Er zijn diverse varianten Milbemax beschikbaar, dit heeft vooral te maken met het formaat van uw huisdier. Zo zijn er dus producten te verkrijgen voor een klein huisdier maar ook voor de wat grotere huisdieren. Zodat u op gewicht kunt doseren en niet snel een overdosis kunt geven.

 

Voor de hond zijn beschikbaar:

-Milbemax hond groot

-Milbemax hond klein

 

 Voor de kat zijn beschikbaar:

-Milbemax kat groot

-Milbemax kleine kat/ kitten

Voor de hond is Milbemax in een normale tablet of een kauwtablet beschikbaar. Milbemax kan rechtstreeks in de mond ingegeven worden of met wat smakelijk voedsel.

Het toedienen van Advantix is vrij gemakkelijk. Het is een zogenaamde spot-on solution. Het product komt in 4 of 6 pipetten en kan gedruppeld worden op het huisdier. Vaak zal de vloeistof tussen de schouderbladen aangebracht moeten worden en verder op de rug van het huisdier. 

 

 

Mogelijk bijwerkingen van Milbemax

Wanneer u kiest voor de producten van Milbemax, is het altijd van belang om u goed te laten informeren. Uiteraard kunnen de specialisten van Dierapotheek hierin voorzien, maar het is ook goed om te controleren op bijwerkingen die staan vermeld in de bijsluiter.

 

Alle producten en alle varianten van Milbemax komen met een bijsluiter en hierin is duidelijk vermeld welke allergische reactie of bijwerkingen zouden kunnen optreden. Nu is het zo dat er bij gebruik van dit product geen hele ernstige bijwerkingen zullen optreden, maar we willen u toch adviseren om wel de informatie in de bijsluiter goed te lezen.

 

Verder is hierin ook duidelijk vermeld hoe u het product kunt gebruiken, welke werkzame stof het product bevat, hoe vaak de behandeling moet worden uitgevoerd en hoelang u de behandeling moet voortzetten. Uiteraard kan dit per huisdier en per variant van Milbemax verschillen.

 

Bestel Milbemax bij Dierapotheek.com

Wanneer u een huisdier wilt ontwormen, dan is Milbemax een prima oplossing. De keuze voor de juiste middelen is belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij deze keuze willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks hondenkatten en andere dieren behandelen. 

 

Wanneer het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van MIlbemax kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending van bestellingen en hanteren we scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. 

 

Wanneer u de producten van Milbemax wilt gaan gebruiken voor uw huisdier, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, zeker als uw huisdier gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen wij u ook voorzien van een goed advies. 

 

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange opgebouwde ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. 

 

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Een bestelling plaatsen voor Milbemax kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.