Advantage kat

Heeft u een kat of hond als huisdier en wilt u er alles aan doen om deze zo gezond mogelijk te houden? Wij begrijpen dat heel goed en bieden daarom ook Advantage kat aan in ons assortiment. Het biedt een goede bescherming tegen risico’s zoals vlooien en bijtende luizen. Advantage is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien bij de kat binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. Het is een middel dat wordt gemaakt door de farmaceut Bayer. Het bevat de werkzame stof imidacloprid en werkt zowel beschermend als curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Wanneer u het product gaat gebruiken, dan zal het zoals beschreven heel snel het bijten van vlooien stoppen. Een prima oplossing dus voor uw kat.

Bij het gebruik van Advantage kat worden herbesmettingen goed voorkomen. Advantage kan ook een goede oplossing zijn als u te maken heeft met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden voor uw poes of kater. Zijn er in de omgeving van de woning van de kat veel vlooien? Dan is het goed om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaal behandeling nodig zijn. Als de kat veel met vlooien in aanraking kan komen. bijvoorbeeld omdat deze veel buiten is, dan raden we herhaling zeker aan. Het anti-vlooienmiddel van Advantage is er in verschillende varianten. Zo is er dus de variant voor de kat maar is deze er ook voor honden. Beide zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen en heeft u snel in huis. U weet op deze manier zeker dat de kat goed beschermd is tegen luizen en vlooien.

Werking van Advantage kat

Het toepassen van Advantage kat is eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee u de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de gezonde huid van de kat kunt druppelen. Het middel is actief en begint direct te werken, ook wanneer de kat op een later tijdstip bijvoorbeeld nat is geweest. Vlooien die de kat al bij zich heeft worden binnen 24 uur gedood en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Mogelijke larven die aanwezig zijn worden direct gedood door het middel. Als laatste worden ook bijtende luizen gedood. Groot voordeel van Advantage kat is dat het goed geschikt is voor dieren die last hebben van een vlooienallergie. Mocht het zo zijn dat uw eigen kat of katten allergisch zijn voor de werkzame stof in het middel, dan is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage kat dan geen goede oplossing.

Verschillende soorten Advantage

Van het middel zijn er diverse varianten beschikbaar die wij aanbieden in onze webshop. Zo is er advantage voor de hond verkrijgbaar en advantage voor de kat. Binnen de varianten is onderscheid te maken in de grootte van het huisdier. Voor katten is het middel beschikbaar voor katten met een lichaamsgewicht lager dan 4 kilo en een variant voor katten die een lichaamsgewicht hebben dat hoger is dan 4 kilo. Let dus goed op bij het bestellen van het middel dat u kiest voor de juiste variant.

Advantage voor de kat bestellen bij Dierapotheek.com

Wanneer u een kat bescherming wil bieden tegen bijtende luizen en vlooien, dan is Advantage een goede keuze. Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij u graag helpen en daarom krijgt u bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Wanneer het gaat om vragen die u heeft over Advantage kat of de andere producten kunt u gemakkelijk bij ons terecht. Naast een goed advies zorgen we altijd voor scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. Wanneer u de producten van Advantage kat wilt gaan gebruiken, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met uw eigen dierenarts, zeker als de kater of poes gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze artsen u ook voorzien van een goed advies. 

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen over het vlooienmiddel Advantage, neem contact met ons op. U kunt voor overige geneesmiddelen voor katten ook bij ons terecht. U kunt dit telefonisch doen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Een bestelling plaatsen voor Advantage kat is gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met betaalmethoden als iDeal, creditcard of PayPal. Een bestelling op een specifieke datum laten bezorgen is mogelijk, u kunt dit het beste vermelden in de opmerkingen.