Advantage kat

Heb je een kat als huisdier en wil je er alles aan doen om deze zo gezond mogelijk te houden? Bij Dierapotheek.com begrijpen we dat heel goed en daarom bieden we Advantage kat aan in ons assortiment. Het biedt een goede bescherming tegen risico's zoals vlooien en bijtende luizen.

Werking van Advantage kat

Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien bij de kat binnen het uur, voordat ze eitjes kunnen leggen. Het is een middel dat wordt gemaakt door farmaceut Bayer en werkt zowel beschermend als curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Als je het product gaat gebruiken, zal het zoals beschreven heel snel het bijten van vlooien stoppen. Een prima oplossing dus voor je kat.

Bij het gebruik van Advantage kat worden herbesmettingen goed voorkomen. Advantage kan ook een goede oplossing zijn als je te maken hebt met bijtende luizen. Een enkele behandeling kan wel tot vier weken bescherming bieden voor je poes of kater. Zijn er in de omgeving van de woning van je kat veel vlooien? Dan is het goed om meerdere behandelingen te gebruiken. Advantage kan tot zes weken bescherming bieden, maar na die tijd kan een herhaalbehandeling nodig zijn. Als je kat veel met vlooien in aanraking kan komen, bijvoorbeeld omdat deze veel buiten is, dan raden we herhaling zeker aan.

Het anti-vlooienmiddel van Advantage is er in verschillende varianten. Zo is er dus de variant voor de kat maar is er ook een voor honden. Beide zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen en heb je snel in huis. Op deze manier weet je zeker dat je kat goed beschermd is tegen luizen en vlooien.

Toepassing Advantage kat

Het toepassen van Advantage kat is eenvoudig. De verpakkingen bevatten een pipet waarmee je de inhoud gemakkelijk tussen de haren op de gezonde huid van de kat kunt druppelen. Het middel is actief en begint direct te werken, zelfs wanneer de kat op een later tijdstip bijvoorbeeld nat is geweest. Vlooien die de kat al bij zich heeft, worden binnen 24 uur gedood en daarna biedt het middel nog vier weken lang bescherming tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Mogelijke larven die aanwezig zijn worden direct gedood door het middel. Als laatste worden ook bijtende luizen gedood.

Een groot voordeel van Advantage kat is dat het goed geschikt is voor dieren die last hebben van een vlooienallergie. Als je eigen kat of katten allergisch zijn voor de werkzame stof in het middel, is het raadzaam om je dierenarts te raadplegen. Mogelijk is Advantage kat dan geen goede oplossing.

Advantage voor kleine en grote katten

Voor katten is het middel beschikbaar in twee verschillende doseringen, speciaal afgestemd op het lichaamsgewicht van je geliefde viervoeter. Voor katten met een lichaamsgewicht lager dan 4 kilo is een specifieke variant beschikbaar en voor katten met een lichaamsgewicht hoger dan 4 kilo is er een aparte variant ontwikkeld. Het is van essentieel belang om bij het bestellen van het middel goed op te letten dat je kiest voor de juiste variant die het beste past bij het gewicht van je kat.

Voor katten met een gewicht onder de 4 kilo is er een zorgvuldig gedoseerde formule die de optimale bescherming biedt tegen vlooien en bijtende luizen. Deze speciale variant zorgt ervoor dat je kleine kat effectief wordt beschermd en tegelijkertijd geen overmatige dosis van het middel binnenkrijgt.

Voor katten met een gewicht boven de 4 kilo is een krachtigere variant ontwikkeld die eveneens zacht is voor je huisdier. Deze specifieke dosering is samengesteld om de beste resultaten te leveren voor grotere katten, terwijl de veiligheid en werkzaamheid volledig behouden blijven.

Het juiste gebruik van Advantage voor de kat, in combinatie met de keuze voor de juiste variant op basis van het lichaamsgewicht, zorgt voor een doeltreffende en veilige behandeling. Zo kun je vol vertrouwen je kat beschermen tegen vlooien en bijtende luizen, waardoor je huisdier vrij kan genieten van een gezond en gelukkig leven.

Advantage kat bestellen bij Dierapotheek.com

Als je je kat bescherming wil bieden tegen bijtende luizen en vlooien, dan is Advantage een goede keuze. Bij de keuze voor de juiste behandeling willen wij je graag helpen en daarom krijg je bij ons altijd advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Als het gaat om vragen die je hebt over Advantage kat of de andere producten, kun je gemakkelijk bij ons terecht.

Naast een goed advies zorgen we altijd voor scherpe prijzen voor de producten die we aanbieden. Als je de producten van Advantage kat wilt gaan gebruiken, is het uiteraard altijd goed om dit te overleggen met je eigen dierenarts, zeker als je kater of poes gezondheidsproblemen heeft. Toch kunnen onze artsen je ook voorzien van een goed advies.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen over het vlooienmiddel Advantage, neem dan contact met ons op. Je kunt voor overige geneesmiddelen voor katten ook bij ons terecht. Je kunt dit telefonisch doen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected].

Een bestelling plaatsen voor Advantage kat is gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met betaalmethoden als iDeal, Achteraf betalen, ApplePay, creditcard of PayPal.