Seresto hond

Vlooien, dat zijn beestjes die u liever niet terug ziet bij uw hond, laat staan in huis. Bestrijden van vlooien en teken bij de hond is heel goed te doen. Bij Dierapotheek.com hebben we verschillende passende oplossingen. Een prima oplossing is een vlooienband van Seresto.

Een groot voordeel van deze banden zijn de lange werking. Een vlooien- en tekenband van Seresto geeft wel tot acht maanden bescherming tegen de vervelende beestjes. De band werkt op basis van contact. 

De werkzame stof verspreidt zich over de hond en eventuele vlooien of teken die in contact komen, zullen direct gedood worden. Jouw hond zal dus niet meer gebeten worden en zal verder niet veel van de band merken.

Seresto voor de hond verkrijgbaar in verschillende maten

Een Seresto vlooien- en tekenband voor de hond is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Zo is er een band groot en een band klein. De grote variant is er voor honden die een lichaamsgewicht hebben van 8 kilo of meer. De kleine variant is er logischerwijs voor honden die minder wegen dan 8 kilo.

Het gebruiken en toepassen van een Seresto band vrij gemakkelijk. De halsband komt in een zakje, deze kunt u gemakkelijk openen en de band eruit halen. De band is op maat te maken en daarna kan de halsband voor acht maanden continu gedragen worden door de hond. Een complete uitleg van het gebruik zit uiteraard bij het product.

In de bijsluiter wordt eveneens duidelijk gemaakt welke bijwerkingen kunnen optreden en waar u dus op moet letten als u een halsband gaat gebruiken van Seresto. Denk bijvoorbeeld aan irritatie en krabben rond de halsband.

Bestel Seresto voor de hond voordelig bij Dierapotheek.com

Wanneer u de hond of kat wilt beschermen tegen vlooien en andere parasieten, dan is een Seresto halsband een prima oplossing. Verder is deze oplossing relatief een van de goedkoopste, dus waar wacht u nog op? Plaats gemakkelijk een bestelling in onze shop.

Een bestelling plaatsen voor Seresto producten kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen.

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. 

Onze jarenlange opgebouwde kennis nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. Net als de halsbanden van de Seresto.

Heeft u na het lezen van deze informatie vragen of wilt u meer weten over ervaringen met deze producten, neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in geneesmiddelen voor honden. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

Wat is de beste vlooienband voor honden?

Seresto is de beste vlooienband voor honden, omdat het zeer langdurig werkt tegen zowel vlooien als teken. Hiernaast zijn er zeer weinig bijwerkingen bekend.

Hoe strak moet een vlooienband zitten bij een hond?

Breng de halsband aan rond de nek van het dier zonder die te strak aan te trekken (een ruimte van twee vingers tussen halsband en nek is aanbevolen). Schuif het overtollige deel van de halsband door de lus en knip dit stuk af, op 2 cm na. De halsband dient gedurende de beschermingsperiode van 8 maanden continu gedragen te worden en verwijderd te worden aan het einde van deze periode. Controleer op regelmatige basis de strakheid en pas deze aan indien nodig, vooral bij snelgroeiende pups.

Hoe snel werkt Seresto bij honden?

Seresto werkt direct.