Seresto Hond

Voordelen Seresto Hond

Vlooien, dat zijn beestjes die je liever niet terug ziet bij jouw hond, laat staan in huis. Bestrijden van vlooien en teken bij de hond is heel goed te doen. Bij Dierapotheek.com hebben we verschillende passende oplossingen. Een prima oplossing is een vlooienband van Seresto.

Een groot voordeel van deze banden zijn de lange werking. Een vlooien- en tekenband van Seresto geeft wel tot acht maanden bescherming tegen de vervelende beestjes. De band werkt op basis van contact. 

De werkzame stof verspreidt zich over de hond en eventuele vlooien of teken die in contact komen, zullen direct gedood worden. Jouw hond zal dus niet meer gebeten worden en zal verder niet veel van de band merken.

 

Seresto Hond in twee maten

Een Seresto vlooien- en tekenband voor de hond is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Zo is er een band voor de grote hond en een band voor kleinere honden. De grote variant is er voor honden die een lichaamsgewicht hebben van 8 kilo of meer. De kleine variant is er voor honden die minder wegen dan 8 kilo.

Het gebruiken en toepassen van een Seresto band is vrij gemakkelijk. De halsband komt in een zakje, deze kun je gemakkelijk openen en de band eruit halen. De band is op maat te maken en daarna kan de halsband voor acht maanden continu gedragen worden door de hond. Een complete uitleg van het gebruik zit uiteraard bij het product.

In de bijsluiter wordt eveneens duidelijk gemaakt welke bijwerkingen kunnen optreden en waar je dus op moet letten als je een halsband gaat gebruiken van Seresto. Denk bijvoorbeeld aan irritatie en krabben rond de halsband.

 

Bestel Seresto Hond bij Dierapotheek.com

Wanneer je de hond of kat wilt beschermen tegen vlooien en andere parasieten, dan is een Seresto halsband een prima oplossing. Een bestelling plaatsen voor Seresto producten kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal. 

Dierapotheek.com is partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. We werken hier nauw samen met een gedreven team van dierenartsen en assistenten. 

Onze jarenlange opgebouwde kennis nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team 100% achterstaan. Net als de halsbanden van de Seresto.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over de Seresto banden of onze andere huisdierenbenodigdheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat altijd voor jou klaar om je te helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]