TROVET, hoogwaardige diervoeding

TROVET is een Nederlands merk en al sinds eind jaren tachtig op de markt. Trovet is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en beschikt over langdurige kennis en ervaring op het gebied van speciale voeding voor honden, katten, konijnen en cavia’s. Deze kennis wordt ingezet voor het up-to-date houden van het bestaande assortiment en het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten.

Producten 1-20 van 150

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ons TROVET assortiment

Bij Dierapotheek.com vind je een uitgebreid assortiment van Trovet producten terug. Alle producten zijn vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen en de smaak van het voer komt dus uitsluitend uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Het Trovet assortiment bestaat hoofdzakelijk uit dieetvoeding maar heeft ook onderhoudsvoeding (voor zowel jonge als volwassen gezonde honden en katten), verantwoorde beloningen, voedingssupplementen en gezondheidsvoeding voor kleine herbivoren in het assortiment.

 

Betrouwbare en betaalbare dieetvoeding

Het dieetvoer van Trovet is speciaal gemaakt voor dieren met een aandoening. Denk hierbij aan problemen met de nieren, blaas, lever en de spijsverteringsorganen. Trovet heeft een zeer uitgebreid hypoallergeen assortiment en speciale treats die naast dieetvoeding ingezet kunnen worden. Verder kan Trovet voeding uitkomst bieden voor dieren die kampen met overgewicht of een overgevoeligheid voor bepaalde voeding. 

Naast speciaal dieetvoer heeft Trovet ook gezondheidsvoeding. Hieronder valt bijvoorbeeld Trovet CPF, een licht verteerbare voeding voor pups of Trovet MXF, een uitgebalanceerde en volwaardige voeding voor volwassen honden van alle rassen. 
Voor de kat heeft Trovet Sterilised SHF, een speciaal samengestelde, complete voeding om aan de veranderde voedingsbehoefte van gecastreerde/gesteriliseerde katten te voldoen. Het voer wordt op een manier samengesteld dat het vaak maar één proteïnebron bevat. Zoek je gezondheidsvoeding voor jouw konijn of cavia van Trovet, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

De voeding voorziet in alle voedingsbehoeften van jouw huisdier, het maakt hierbij niet uit of het een jong of volwassen dier is. Trovet werkt voortdurend aan uitbreiding en verbetering van het assortiment. Uiteraard spelen we hier met onze webshop op in en bieden we een up-to-date assortiment aan.

 

Een vakkundig aanspreekpunt

Bij ons krijg je altijd advies van dierenartsen die dagelijks verschillende dieren behandelen, ook als het gaat om vragen die je hebt over de producten van Trovet.

We zijn partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Samen werken we met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com, zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan.

 

Bestel TROVET gemakkelijk online

Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending en hanteren we scherpe prijzen. Een bestelling plaatsen voor TROVET voeding kan eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, Riverty, creditcard of PayPal.

Heb je na het lezen van deze informatie vragen, neem gerust contact met ons op. Je kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]