Trovet

Producten 1-20 van 133

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trovet is een merk diervoeding uit Nederland wat inmiddels al meer dan 30 jaar bestaat. Ze ontwikkelen voeding voor katten, honden, konijnen en cavia’s van alle leeftijden. Of het nu gaat om een jong beestje, of een volwassen dier, trovet heeft voeding in het assortiment.

Bij Dierapotheek.com vind je het complete assortiment van Trovet producten terug. Alle producten zijn vrij van chemische kleur, geur en smaakstoffen. De smaak van het voer komt dus uitsluitend uit natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. De voeding kenmerkt zich door het feit dat het dieetvoeding is.

Het is speciaal gemaakt voor dieren met een aandoening, denk hierbij aan problemen met de nieren, blaas, lever en de spijsverteringsorganen. Verder kan Trovet voeding uitkomst bieden voor dieren die kampen met overgewicht of een overgevoeligheid voor bepaalde voeding.

Naast speciaal dieetvoer heeft Trovet ook gezondheidsvoeding. Hieronder valt bijvoorbeeld puppy- en kittenmelk poeder. Het voer wordt op een manier samengesteld dat het vaak maar één proteïnebron bevat. Dit maakt het voer erg geschikt voor honden en katten met een voedselallergie of -overgevoeligheid.

De voeding voorziet in alle voedingsbehoeften van jouw huisdier, het maakt hierbij niet uit of het een jong of volwassen dier is. Trovet werkt voortdurend aan uitbreiding en verbetering van het assortiment. Uiteraard spelen we hier met onze webshop op in en bieden we een up-to-date assortiment aan.

Een van de producten in ons assortiment is Trovet WDR hond, een speciale voeding voor honden met overgewicht. Ook de variant voor de kat, Trovet WDR kat is terug te vinden in ons online aanbod van producten. Zoekt u gezondheidsvoeding voor de cavia van Trovet, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Bij Dierapotheek.com hebben we zoals eerder aangegeven een compleet assortiment aan producten voor verschillende dieren. Zo heeft u de keuze uit verschillende soorten voeding voor overgewicht, of andere problemen die uw hond, kat of knaagdier mogelijk heeft. Alle voeding die we op onze site aanbieden is voeding waarbij u geen recept van de dierenarts nodig heeft.

De unieke kenmerken van Trovet op een rij

Het maakt eigenlijk niet uit welke variant voer u van Trovet nodig heeft, of het nu gaat om voeding voor een hond, kat of cavia. Het voer is van een zeer hoge kwaliteit en heeft een paar unieke kenmerken. Zoals we al hebben benoemd is het assortiment van Trovet heel uitgebreid en hebben we ook een groot deel in onze webshop beschikbaar.

Het voer wordt door Trovet ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Dit maakt dat het voer van een erg hoge kwaliteit is en dat het goed is voor de gezondheid van de dieren. De voeding kenmerkt zich verder door een scherpe prijs en maakt het dus erg betaalbaar om uw huisdier voor langere tijd voeding van Trovet te geven.

Het voer is hypoallergeen en maakt dat er niet snel een allergische reactie zal optreden bij uw huisdier. Ideaal dus voor dieren die last hebben van gevoeligheid voor bepaalde ingrediënten van regulier voer. En als laatste is het voer 100% natuurlijk en worden er geen chemische smaakstoffen, kleurstoffen of geurstoffen in verwerkt.

Zo weet u zeker dat uw huisdier het beste voer krijgt wat er op de markt beschikbaar is.

Bestel gemakkelijk online bij Dierapotheek

Bij ons krijgt u altijd advies van dierenartsen die dagelijks verschillende dieren behandelen, ook als het gaat om mogelijke vragen die u heeft over de producten van Trovet.

Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending en hanteren we scherpe prijzen. We zijn partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Samen werken we met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com, zo leveren we alleen producten waar we dagelijks mee werken en als team achterstaan.

Heeft u na het lezen van deze informatie over Trovet voeding nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor voeding kan uiteraard snel, eenvoudig en veilig in onze webshop.

Waar kan ik Trovet diervoeding kopen?

Trovet dierenvoeding kunt u kopen bij dierenartsenpraktijk of dierenkliniek welke verkoper zijn van Trovet dierenvoeding of online bij webshops zoals Dierapotheek.com.

Voor welke dieren is Trovet diervoeding geschikt?

Trovet heeft dierenvoeding voor honden, katten, konijnen en cavia`s.

Is Trovet diervoeding gevaarlijk?

Nee. Trovet maakt al ruim 30 jaar gezonde dierenvoeding, de dierenvoeding is ontwikkeld door dierenartsen en wordt in veel dierenartsenpraktijken/ dierenklinieken verkocht.