Nieren

Producten 1-20 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ondersteuning van katten met nierproblemen

Dierapotheek.com biedt een ruim assortiment van medicatie voor katten met nierproblemen online aan. Bij katten komen problemen met nieren helaas regelmatig voor. Pas wanneer 70% van de nierfunctie verloren is, ontstaan klachten. Deze beginnen vaak met veel drinken en veel plassen.Dit zijn alleen medicijnen en nierdieten waar u geen recept voor nodig heeft. Het aanbod is zeer uiteenlopend van voedingssupplementen die katten met nierproblemen ondersteunen, veel soorten nierdieten en homeopatische medcatie voor katten met nierproblemen. Bij Dierapotheek.com krijgt u advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Hierdoor krijgt u een goed advies voor uw huisdier. Naast het goede advies zorgen we voor een snelle verzending van de medicatie en of kattenvoeding en voor goede prijzen.


Meest voorkomende medicatie/ nierdieten voor katten

-Voedingssupplementen zoals Pronefra

-Homeopatische ondersteuning zoals Puur Nier en Sensipharm Urologist

-Nierdieten van fabrikanten zoals Sanimed, Specific, Trovet, Calibra, Royal Canin en Hill`s.

Nierdieten zijn van levensbelang voor katten met nierproblemen

Het nierdieet is een essentieel belangrijk onderdeel van de behandeling van katten met nierproblemen. Nierdieten moeten de volgende eigenschappen hebben:

-Verminderd eiwitgehalte. Eiwitten moeten in de nier omgezet worden in ureum. Bij katten met mindere goede nieren wordt er te veel ureum omgezet naar het bloed. Dit wordt in de maag omgezet in ammniak. Waardoor de kat misselijk kan worden en ontstekingen in de maag en mondholte kan krijgen.

-Verminderd zoutgehalte. Verhoging van het zoutgehalte kan leiden tot een verhoogde bloeddruk wat ook schadelijk is voor de nieren.

-Verlaagd fosforgehalte. Bij een verminderde werking van de nieren kan het fosforgehalte in het bloed stijgen, wat weer schadelijk kan zijn voor de nieren. -

Extra toegevoegde vitamines en kalium om het verlies door minder goed werkende nieren te compenseren.


Waarom bij Dierotheek.com diergeneesmiddelen en nierdieet voor katten bestellen?

-Deskundig advies

-Hoogwaardige medicijnen, veillig voor u uw huisdier.

-Scherpe prijzen, 5% extra korting bij afname 3 of meer produkten

-Snelle verzending van medicatie en kattenvoeding

Bestel nu diergeneesmiddelen voor uw huisdier bij Dierapotheek.com!