Nieren

Producten 1-20 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kat met nierproblemen

Dierapotheek.com biedt een ruim assortiment van medicatie voor katten met nierproblemen online aan. Bij katten komen met problemen met nieren helaas regelmatig voor. Pas wanneer 70% van de nierfunctie verloren is, ontstaan klachten. Deze beginnen vaak met veel drinken en veel plassen. Dit zijn alleen medicijnen en nierdiëten waar u geen recept voor nodig heeft. Het aanbod is zeer uiteenlopend van voedingssupplementen die katten met nierproblemen ondersteunen, veel soorten nierdiëten en homeopathische medicatie voor katten met nierproblemen. Bij Dierapotheek.com krijgt u advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Hierdoor krijgt u een goed advies voor uw huisdier. Naast het goede advies zorgen we voor een snelle verzending van de medicatie en of kattenvoeding en voor goede prijzen.

 

Meest voorkomende medicatie en nierdiëten voor katten

- Voedingssupplementen zoals Pronefra

- Homeopathische medicatie zoals Puur Nier en Sensipharm Urologist

- Dieetvoeder voor katten met nieraandoeningen van fabrikanten zoals Sanimed, Specific, Trovet, Calibra, Royal Canin en Hill's.

 

Een nierdieet is van levensbelang voor katten met nierproblemen

Het nierdieet is een essentieel en belangrijk onderdeel van de behandeling van katten met nierproblemen. Een speciaal nierdieet moet de volgende eigenschappen hebben:

- Verminderd eiwitgehalte: Eiwitten moeten in de nier omgezet worden in ureum. Bij katten die nierfalen hebben wordt er te veel ureum omgezet naar het bloed. Dit wordt in de maag omgezet in ammoniak. Waardoor de kat misselijk kan worden en ontstekingen in de maag en mondholte kan krijgen.

- Verminderd zoutgehalte: Verhoging van het zoutgehalte kan leiden tot een verhoogde bloeddruk wat ook schadelijk is voor de nieren.

- Verlaagd fosforgehalte: Bij een verminderde werking van de nieren kan het fosforgehalte in het bloed stijgen, wat weer schadelijk kan zijn voor de nieren.

- Extra toegevoegde vitamines en kalium om het verlies door minder goed werkende nieren te compenseren. 

 

Waarom bij Dierotheek.com diergeneesmiddelen en nierdieet voor katten bestellen?

- Deskundig advies

- Goede medicijnen, veilig voor u uw huisdier.

- Goede prijzen, 5% extra korting bij afname 3 of meer producten

- Snelle verzending van medicatie en kattenvoeding

Heeft u na het lezen van deze informatie over nierproblemen bij een kat nog vragen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]

 

Een online bestelling plaatsen op onze website kan heel gemakkelijk, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan met iDeal, creditcard of PayPal. Plaatst u een bestelling voor dieetvoer en wilt u deze op een specifieke datum laten bezorgen, dan kunt u dit vermelden in de opmerkingen. 

Bestel nu diergeneesmiddelen voor uw huisdier bij Dierapotheek.com!

 

Onze webshop staat voor veilig online kopen, een snelle levering en we geven bij alle producten altijd deskundig advies. Bestelt u 3 of meer producten voor de kat, dan geven we graag 5% extra korting op de complete bestelling. We zetten ons graag in voor de gezondheid van uw kat.