Nierproblemen bij katten

Dierapotheek.com biedt jou een ruim assortiment aan dieetvoeding voor katten met nierproblemen. Helaas komen nierproblemen bij katten regelmatig voor. Pas wanneer 70% van de nierfunctie verloren is, kunnen er klachten optreden. Vaak beginnen deze klachten met veel drinken en veel plassen. Bij ons vind je supplementen en nierdiëten waar je geen recept voor nodig hebt.

Producten 1-20 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kat met nierproblemen

We hebben een uitgebreid aanbod, variërend van voedingssupplementen die katten met nierproblemen ondersteunen, tot verschillende soorten nierdiëten en homeopathische supplementen voor katten met nierproblemen.

Bij Dierapotheek.com krijg je advies van dierenartsen die dagelijks katten behandelen. Zo kunnen we je goed adviseren over wat het beste is voor jouw huisdier. Naast ons deskundige advies zorgen we ook voor een snelle verzending van de supplementen en kattenvoeding, en hanteren we scherpe prijzen.

 

Supplementen en nierdiëten voor katten

- Voedingssupplementen zoals Pronefra
- Homeopathische supplementen zoals Puur Kidney en Sensipharm Urologist
- Dieetvoeding voor katten met nieraandoeningen van merken zoals Sanimed, Specific, Trovet, Calibra, Royal Canin en BRIT Veterinary Diet.

 

Speciaal nierdieet kat

Een nierdieet is van levensbelang voor katten met nierproblemen. Het nierdieet moet de volgende eigenschappen hebben:

- Verminderd eiwitgehalte: Eiwitten moeten in de nieren worden omgezet in ureum. Bij katten die nierfalen hebben, wordt er te veel ureum omgezet naar het bloed. Dit wordt in de maag omgezet in ammoniak, waardoor de kat misselijk kan worden en ontstekingen in de maag en mondholte kan krijgen.

- Verminderd zoutgehalte: Een verhoogd zoutgehalte kan leiden tot een verhoogde bloeddruk, wat ook schadelijk is voor de nieren.

- Verlaagd fosforgehalte: Bij een verminderde werking van de nieren kan het fosforgehalte in het bloed stijgen, wat weer schadelijk kan zijn voor de nieren.

- Extra toegevoegde vitamines en kalium om het verlies door minder goed werkende nieren te compenseren.

 

Bestel veilig bij Dierapotheek.com

Waarom zou je nierdiëten voor je kat bestellen bij Dierapotheek.com?

- Deskundig advies
- Scherpe prijzen
- 5% extra korting bij afname van 5 of meer producten
- Snelle verzending

Een online bestelling plaatsen op onze website is heel eenvoudig, snel en veilig in onze webshop. Betalen kan o.a. met iDeal, creditcard of Riverty. 

Heb je na het lezen van deze informatie over nierproblemen bij een kat nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons gemakkelijk bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]