Calibra

Producten 1-20 van 123

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Calibra is een merk diervoeding, dat is ontstaan door een samenwerking van dierenartsen. Het vindt zijn oorsprong eind jaren negentig en is opgericht door Dr. Jaromír Koudela. Wat staat voor het merk Calibra centraal? Huisdieren! Wij bij Dierapotheek.com begrijpen dat heel goed. Want laten we eerlijk zijn, een huisdier is een vriend, een kameraad en een echt deel van het gezin. 

Het is dan ook logisch dat de gezondheid van uw huisdier op de eerste plaats komt. 

Wij hebben inmiddels 10 jaar ervaring als online dierenwinkel en zijn specialist als het gaat om voeding. We hebben meerdere dierenartsen in ons team die u kunnen ondersteunen bij het kiezen van de juiste voeding. De voeding van Calibra voor de hond kent verschillende lijnen. Zo is er o.a. Life, Grain Free, Expert Nutrition, Hypoallergenic en zijn er Joy snacks. Dit is nog niet eens het complete aanbod van Calibra en in onze webshop zijn nog meer varianten van Calibra voeding te vinden. 

We leveren een compleet aanbod zodat u altijd het passende voer voor uw huisdier kunt vinden bij ons. Het maakt hierbij niet uit of u zoekt naar voer voor de hond of voor de kat, we hebben het beide in ons assortiment. 

Waarom kiezen voor voer van Calibra?

De keuze van het voer kan een grote rol spelen bij het welzijn van uw huisdier. We kunnen u hierin altijd adviseren en het is ook goed om met de eigen dierenarts in gesprek te gaan voordat u een keuze maakt voor een bepaald type voer. Kiest u voor Calibra, dan kiest u voor een merk voer dat de hoogste kwaliteitseisen stelt bij het ontwikkelen van de voeding. 

Ze respecteren de individuele nutritionele behoeften van huisdieren. Alle producten worden zorgvuldig samengesteld op basis van de fysiologische behoeften. Calibra ontwikkelt de voeding op basis van eerder opgedane kennis en ervaring.

Verder wordt de voeding voortdurend verbeterd volgens meest actuele informatie die beschikbaar is. Zo weet u zeker dat u kiest voor voer dat van de beste kwaliteit is en wat een positieve rol speelt bij de gezondheid van uw huisdier.

Bestel Calibra gemakkelijk online bij Dierapotheek

Bij ons krijgt u altijd advies van dierenartsen die dagelijks verschillende dieren behandelen. Ze kunnen u ook helpen met mogelijke vragen die u heeft over de voeding van Calibra. Naast een goed advies zorgen we altijd voor een snelle verzending en hanteren we scherpe prijzen. We zijn partner van Dierenartsenpraktijk Schagen. Samen werken we met een enthousiast team van dierenartsen en assistenten. 

Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. Zo leveren we niet alleen producten van Calibra maar ook van andere merken. Wat centraal staat, we werken alleen met producten waar we als team achterstaan. 

Heeft u na het lezen van deze informatie over Calibra voeding nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen via +31 (0)224-21 75 86 of een e-mail sturen naar [email protected]. Een bestelling plaatsen voor voer van Calibra kan uiteraard snel, eenvoudig en veilig in onze webshop.