Calibra-Hond

Producten 1-20 van 97

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar Calibra hondenvoer? Dan bent u bij Dierenapotheek.com aan het juiste adres. Calibra hondenvoer is een voer dat is gemaakt in samenwerking met dierenartsen. Voor honden heeft Calibra droog- en natvoer ontwikkeld. De voeding die Calibra maakt is op basis van natuurlijke ingrediënten. Het voer is tevens prima geschikt voor honden die te maken hebben met een gevoelige spijsvertering of een voedselintolerantie. In onze webshop vindt u een compleet aanbod calibra hondenvoer.

Calibra honden voer is graanvrije droge hondenvoeding voor honden van grote en middelgrote rassen. 

Enkele eigenschappen van het Calibra voer zijn:

  • • Verhouding 75/25, 75 % van dierlijke oorsprong.

  • • 30 % verse zalm.
  • • Kelp – natuurlijke boost voor het immuunsysteem.
  • • Vitamine C – ondersteuning van het immuunsysteem / antioxidante eigenschappen.
  • • Prebiotica {MOS, FOS, β-glucanen}.
  • • Mojave yucca – vermindert ontlastingsgeuren en winderigheid.

Verschillende varianten Calibra voer

Wij zijn dé online dierapotheek, de plek voor diergeneesmiddelen, dieet- en gezondheidsvoeding en verzorgingsproducten voor uw hond. Calibra voor de hond sluit met haar aanbod hier goed op aan. Ze hebben voeding voor honden met gezondheidsproblemen en voor specifieke behoeftes. Zo is er de lijn Gastrointestinal, een speciaal dieetvoer voor honden op basis van rijst, zalm en eiwit. Dit voer is zeer goed verteerbaar en is ideaal voor honden die last hebben van gastritis of malabsorptie.

De Calibra Diabetes Obesity lijn is ontwikkeld voor honden met overgewicht of diabetes. Het stelt u in staat om goed het gewicht van de hond te controleren en op een bepaald niveau te behouden. In ons assortiment vindt u verschillende producten van deze lijn terug.

Een andere lijn van Calibra voor de hond, die we willen benoemen, is de Hepatic lijn. Hier gaat het ook om een dieetvoer wat verlaagd is in eiwit- en natriumgehalte. Dit voer is goed geschikt voor honden die te maken hebben met aandoeningen aan de lever. Onze specialisten kunnen u altijd voorzien van een deskundig advies. Uiteraard is het verstandig om in overleg met de eigen dierenarts of met onze specialisten een keuze te maken voor een bepaald type voer voor de hond. 

In veel gevallen zult u juist op basis van advies van de dierenarts een voer van Calibra moeten aanschaffen.

Waarom kiezen voor hondenvoer van Calibra?

De keuze van het voer kan een grote rol spelen bij het welzijn en de gezondheid van een hond. Zoals beschreven kunnen we hierin altijd adviseren. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en onze dierenartsen kunnen ondersteunen bij de keuze voor de juiste voeding. Adviseren we om te kiezen voor Calibra, dan gaat het om een merk hondenvoer dat de hoogste kwaliteitseisen stelt bij het ontwikkelen van de voeding. Ze respecteren de individuele nutritionele behoeften van de hond. 

Alle producten van Calibra voor de hond worden zorgvuldig samengesteld op basis van de fysiologische behoeften. Ze ontwikkelen voeding op basis van eerder opgedane kennis en ervaring. Verder wordt het hondenvoer voortdurend verbeterd volgens meest actuele informatie die beschikbaar is.

Zo weet u zeker dat u kiest voor hondenvoer dat van de beste kwaliteit is en wat een positieve rol speelt bij de gezondheid van de viervoeter.

Calibra hondenvoer gemakkelijk online kopen bij Dierapotheek

Bij ons krijgt u altijd advies van dierenartsen die dagelijks verschillende honden behandelen. Vanzelfsprekend kunnen ze u ook helpen met mogelijke vragen die u heeft over de voeding van Calibra. Onze jarenlange kennis en ervaring nemen we mee bij onze adviezen en de invulling van het assortiment van Dierapotheek.com. 

We leveren niet alleen producten van Calibra maar ook van andere merken. Wat centraal staat, we werken met producten waar we als team achterstaan. Heeft u na het lezen van deze informatie over Calibra hondenvoeding nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

Een bestelling plaatsen voor hondenvoer van Calibra kan uiteraard snel, eenvoudig en veilig in onze webshop.