Kalverdiarree

Producten 1-20 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kalverdiarree

 

Bent u op zoek naar produkten tegen kalverdiarree? Dierapotheek.com heeft een ruim assortiment aan produkten welke u kunt gebruiken bij kalveren die last hebben van diarree. Dierapotheek.com heeft een ruime voorraad en kan u hierdoor snel de benodigde produkten toesturen. Door het jarenlange gebruik in de praktijk kunnen we u ook goed van advies voorzien. Benfital, Calf-lyte, Pec-10, Bi-pill en Effydral zijn de meest gebruikte middelen.

 

Kalverdiarreeprodukten:

Er zijn veel verschillende produkten tegen kalverdiarree beschikbaar. De middelen die wij aanbieden bestaan allen al langere tijd waardoor we veel gebruikerservaringen hebben. Veel gebruikte middelen voor kalfjes met diarree zijn: Pec-10, Hol-pect, Benfital, Calf Lyte, Boviferm, Bi-pill en Effydral.

 

Pec-10:

Pec-10 heeft een goed samengestelde vet- en eiwitverhouding. Hierdoor gaat het bij kalveren met diarree het gewichtsverlies tegen. Hiernaast bevat het voldoende energie en vitamines of het kalf weer fit te krijgen. Pec-10 kan zowel door drinkwater als door de melk gegeven worden.

 

Hol-pect:

Hol-pect onderscheid zich van andere anti-diarree middelen bij kalveren doordat er pectine aan toegevoegd is. Het pectine heeft een stoppende werking, waardoor de diarreeklachten eerder verminderd worden. Naast het toedienen via drinkwater is het ook mogelijk om via de melk te geven.

 

Benfital:

Benfital is een anti-diarree middel wat door veel dierenartsen voor geschreven wordt. Het vult de elektrolytenbalans aan bij kalveren met diarree. Hiernaast heeft het ook een remmende werking op diarree doordat er citrus pulp aan toegevoegd is. Kan zowel door het het drinkwater of door de melk worden toegediend.

 

Calf Lyte:

Calf Lyte is 1 van de nieuwe kalverdiarreemiddelen. In de praktijk hebben we zeer goede ervaringen met dit product bij kalfjes met kalverdiarree. Door de hoge osmolariteit van het product zorgt het ervoor dat de opname van water uit de darmen verhoogd wordt, waardoor uitdroging van de kalveren afgeremd wordt. Kan zowel door de melk als door water heen gevoerd worden.

Boviferm:

Boviferm is net als Calf lyte in zakjes verkrijgbaar. Boviferm plus is een veelzijdig product waardoor het goed gebruikt kan worden bij kalveren met diarree. Kan zowel door water als door de melk gegeven worden.

 

Bi-Pill

Bi-pill is een bolus welke gebruikt worden bij kalveren die last hebben van een verzuring. Bi-Pill zorgt voor een bufferend effect. Heeft een snelle werking. Bi-pill bevat bicarbonaat en dient met een speciale schieter toegediend te worden.

Effydral:

Effydral is een van de meest bekende middelen tegen kalverdiarree. Doordat het een bruistablet is lost het eenvoudig op in lauw water.

 

Waarom produkten tegen kalverdiarree van Dierapotheek.com gebruiken?

-De produkten die Dierapotheek.com aanbiedt tegen kalverdiarree zijn allen produkten welke hun werking al bewezen hebben in de praktijk.

-Dierenartsen van Dierapotheek.com hebben veel ervaring met het gebruik van deze middelen. Bij vragen over het gebruik van anti-diarree middelen voor kalveren kunt u altijd bij ons terecht.

-Dierapotheek.com heeft een ruimte voorraad anti-diarree middelen waardoor we snel kunnen bezorgen tegen een scherpe prijs.

-Bestellen is eenvoudig.

 

Bestell uw kalverdiarreemiddelen snel bij Dierapotheek.com                                 

Middelen tegen kalverdiarree heeft u eenvoudig en snel in huis via Dierapotheek.com. Middels onderstaande linken kunt u snel bestellen.

-Pec-10

-Hol-pect

-Benfital

-Calf LYte

-Bi pill

-Boviferm plus

-Effydral