Slowfeeders & Lickmat

Ontdek de ideale oplossing voor honden die gehaast eten of schrokken: slowfeeders en lickmatten. Bij Dierapotheek.com bieden we een ruime selectie van deze producten aan, die perfect zijn voor het vertragen van de eetgewoonten van je hond en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen van slowfeeders

Honden die hun voedsel te snel naar binnen werken, kunnen last hebben van spijsverteringsproblemen, verstikkingsgevaar en een opgeblazen gevoel. Slowfeeders zijn speciaal ontworpen voerbakken met ingebouwde obstakels of verhoogde randen die voorkomen dat je hond grote hoeveelheden voedsel in één keer kan opeten. Hierdoor moet je hond meer moeite doen om bij het voedsel te komen, waardoor hij langzamer eet en beter kauwt. Dit bevordert een gezonde spijsvertering en voorkomt ongemak na het eten.

Extra uitdaging voor jouw hond

Lickmatten zijn een andere geweldige optie om de maaltijd van je hond op een uitdagende en stimulerende manier aan te bieden. Deze matten zijn gemaakt van veilig en duurzaam materiaal en hebben reliëfpatronen waar je smeerbaar voedsel, zoals pindakaas of natvoer, op kunt smeren. Je hond zal genieten van het likken en likken van het voedsel, wat zorgt voor een langere eettijd en mentale stimulatie. Dit is vooral handig voor honden die gevoelig zijn voor verveling of die behoefte hebben aan extra uitdaging tijdens het eten.

Veilig in gebruik

Bij Dierapotheek.com geloven we in het bevorderen van het welzijn van je hond, zelfs tijdens het eten. Onze slowfeeders en lickmatten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. Ze zijn veilig in gebruik en bieden een leuke en effectieve oplossing voor honden die gehaast eten of behoefte hebben aan meer mentale stimulatie tijdens maaltijdtijd.

Ontdek vandaag nog onze selectie van slowfeedersen lickmatten bij Dierapotheek.com. Geef je hond een gezondere en meer bevredigende eetervaring met deze innovatieve producten.