Yarrah honden- en kattenvoeding

Yarrah honden- en kattenvoeding
Sinds kort heeft Dierapotheek.com ook de diervoeding van Yarrah in het assortiment.

 

Over Yarrah

Yarrah is de eerste diervoerproducent van Nederland met een complete range aan biologische producten. Al sinds 1992 werkt Yarrah uitsluitend met kippen, runderen en kalkoenen die een beter leven hebben gehad. 
 

Waarom biologisch?

Simpel. Biologisch is 100% puur en dus gezond. Yarrah was al bio toen bio nog alles met geitenwollen-sokken te maken had. Yarrah is ontstaan uit een gezond ongenoegen over de misstanden in de dierenvoermarkt. Bio is voor Yarrah geen hype maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen.

Een betere wereld begint…

Yarrah haalt hun ingrediënten zelf bij boeren en veehouders die de wereld graag wat beter maken. Vertrouwen is goed, maar controle moet. Daarom bezoekt de kwaliteitsmanager van Yarrah alle leveranciers persoonlijk om met eigen ogen te zien dat de dieren een beter leven hebben.

Niks chemisch of GMO

Misschien overbodig om te vermelden, maar de producten van Yarrah zijn vrij van chemische antioxidanten, kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen, geraffineerde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zelfs de dieren die uiteindelijk in ons voer verwerkt worden, eten biologisch voer dat niet bespoten is met allerlei nare pesticiden.
 

Beter voor álle dieren

Yarrah is niet alleen goed voor je hond of kat, maar gewoonweg beter voor álle dieren. Ook de dieren die uiteindelijk in het voer van Yarrah terecht komen, moeten een beter leven hebben gehad. Het is belangrijk dat ze zowel tijd als ruimte hebben om te leven; uiteraard binnen én buiten. Respect is het sleutelwoord. 

Proefdiervrij

Yarrah heeft geen kennels met honden en katten die nieuwe producten voor ons testen. Willen ze een nieuw product op de markt zetten, dan vragen ze baasjes of hun dier het product mag uitproberen. Als de honden of katten het product lekker vinden en als het echt iets toevoegt in het assortiment, dan wordt het product gelanceerd.