Sensipharm voedingssupplementen voor huisdieren en paarden

Sensipharm voedingssupplementen voor huisdieren en paarden

Blaas- en nierwerking

Bij huisdieren komen blaas en nierproblemen regelmatig voor. Urologist Aid is een voedingssupplement van Sensipharm wat bijdraagt een een goede blaas- en nierwerking*

 

Urologist Aid, blaas supplement voor honden.
Urologist Aid is een uniek voedingssupplement voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Urologist Aid voor honden is effectief en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 

  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Ondersteunt een gezond mileu in de blaas.*
  • Goed voor de nierfunctie en urinewegen.*
  • Helpt de blaas schoon te houden.*
  • Voor het behoud van de weerstand in de blaas.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

 

Urologist Aid voor kleine huisderen

Urologist Aid voor grote huisdieren

 

 

Gewrichtsproblemen

Huisdieren en paarden kunnen ook een verminderde werking van hun gewrichten hebben. Net als bij mensen worden gewrichtsproblemen vaak veroorzaakt door arthrose. 

 

Joint Renew Plus voor huisdieren

Joint Renew Plus is een uniek voedingssupplement voor honden en andere huisdieren op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals MSM, Sharkcartilage en Vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en de botten. MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel; de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne. Joint Renew Plus is de ideale combinatie van Sharkcartilage, MSM en vitamine C en is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

 

Joint renew plus voor huisdieren

 

Joint Renew Plus voor paarden

Joint Renew Plus is een uniek voedingssupplement voor paarden op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals MSM, Haaienkraakbeen en Vitamine C.
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en de botten. MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel; de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne. Joint Renew Plus is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk.

 

Joint renew plus voor paarden

 

 

 

Bijpassende producten voor uw huisdier