Frontpro kauwtabletten

Frontpro kauwtabletten

Frontpro is een nieuw kauwtablet tegen vlooien en teken bij honden. Het is een efficient en praktisch diergeneesmiddel voor honden. Vlooien en teken kunnen tegenwoordig het gehele jaar bij uw hond voorkomen. Het advies is daarom om uw hond het gehele jaar te behandelen. De tablet werkt een maand, het advies is daarom om maandelijks een tablet te geven. Graag geven we u informatie over de werking en het gebruik van Frontpro.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Frontpro

-Eenvoudig toe te dienen.

-Door orale toediening zelf geen contact met het middel.

-Werkt ook tegen Demodex en Chorioptes.

-Geschikt vanaf 8 weken leeftijd en 2 kg gewicht.

 

Waar moet je op letten bij het gebruik van Frontpro?

-Niet toedienen aan katten.

-Niet toedienen aan honden jonger dan 8 weken leeftijd of minder dan 2 kg gewicht.

-Niet toedienen bij overgevoeligheid voor 1 van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen.

 

Is Frontpro veilig?

Van Frontpro is aangetoond dat het een ontzettend veilig product is voor verschillende hondenrassen (inclusief collie-rassen). Het kan gegeven worden aan puppy's vanaf 8 weken die tenminste 2kg wegen. Frontpro is één van de snelst werkende producten en doodt vlooien binnen 8 uur.

 

Hoe werkt Frontpro?

Afoxolaner is het actieve ingrediënt in Frontpro en zorgt ervoor dat vlooien en teken snel gedood worden door interactie te maken met hun zenuwstelsel. De snelle werking van Frontpro zorgt ervoor dat volwassen vlooien gedood worden voordat ze eieren kunnen leggen. Hierdoor wordt een besmetting van de leefomgeving voorkomen. Regelmatige maandelijkse behandeling wordt aanbevolen om je huisdier en huis vlooienvrij te houden.

Bijpassende producten voor uw huisdier