Dierapotheek.com online en offline gemak voor dieren!

Dierapotheek.com online en offline gemak voor dieren!

Dierapotheek.com is gevestigd in Schagen. De meeste bestellingen worden online verstuurd, u kunt echter ook na het plaatsen van een online bestelling de produkten bij onze vestiging aan de Langeloop in Schagen ophalen. De Langeloop kunt u vinden achter op het industrieterrein Lagedijk, bekend van Rataplan en de HVC gemeentafvalinzameling.

Dierapotheek.com is ontstaan als onderdeel van Dierenartsenpraktijk Schagen. Door een sterke online groei is 3 jaar geleden besloten Dierapotheek.com zelfstandig door te laten gaan met een eigen team. Er is een intensieve samenwerking met Dierenartsenpraktijk Schagen, voor diergeneeskundige vragen is er zo voor elk diersoort veel kennis beschikbaar. Hiervoor kunt u per email of telefonisch contact met ons opnemen.

Diervoeding van bekende fabrikanten zoals: Royal Canin, Hill`s, Sanimed, Specific en Trovet. Bekende ontworming- en antivlooienmiddelen hebben we van onder andere Seresto, Milbemax, Milpro, Advantage en Advantix.

Heeft u snel een product nodig en u wilt het in Schagen ophalen dan kunt u bij Dierapotheek.com terecht. Na het plaatsen van een online bestelling ontvangt u van ons snel een reactie wanneer u het op kunt halen. In Noord Holland hebben wij de grootste voorraad diervoeding, diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en homeopathische diergeneesmiddelen. We bieden u scherpe prijzen en bij afname van 5 of meer produkten ontvangt u 5% extra korting. Tevens ontvangt u bij elke bestelling een leuke verassing voor uw huisdier!