Sensipharm

Producten 1-20 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Dierapotheek.com biedt een ruim assortiment voedingssupplementen van Sensipharm aan. Alle voedingssupplementen van Sensipharm die aangeboden worden in onze webshop hebben we op voorraad.


Sensipharm

Sensipharm is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen. Kwaliteit en zuiverheid staan hoog in het vaandel. Zo worden in het assortiment uitsluitend voedingssupplementen opgenomen die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere gezondheid bevorderende stoffen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur.Naast de eigen toegelaten homeopathische diergeneesmiddelen voor paarden, honden, katten en andere huisdieren op basis van Chinese kruiden worden deze producten ook als voedingssupplement voor humane consumptie geleverd.

Darmgezondheid

Gastro Entero Comfort bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule 'Li Zhong Wan', en is 100% natuurlijk voor een gezond maag darmstelsel. Vacht en huidgezondheid Voor vacht- en huidproblemen biedt Sensipharm Omniderma aan. Omniderma is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden, voor een gezonde huid. Het stopt krabben en helpt bij het normaliseren van de vochtige huid. Omniderma geeft verkoeling en voedt de huid. Omniderma is te gebruiken om het herstel te bevorderen bij plotseling ontstane defecten aan de huid al of niet met vrijkomen van vocht, roodheid en schilfering.

Gewrichten en arthrose

Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan". Al ruim 25 jaar is dit een van Sensipharm's best verkocht formules voor honden. Deze rug- en achterpootjes formule is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven. Vooral voor oudere honden is deze spierformule zeer geschikt! Smooth locomotion beschikbaar in de vorm van Smooth Locomotion kleine huisdieren 250 mg (voor dieren tot 5 kg). Voor huisdieren zwaarder dan 5 kg is er Smooth locomotion 1000 mg beschikbaar.

Urinewegen

Ter ondersteuning van de urineweg heeft Sensipharm Urulogist Aid in het assortiment.  Het is een blaas formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen. Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor kleine hondjes, katten, cavia's, konijnen en andere huisdieren. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar.

Paarden

Ook voor paarden heeft Sensipharm verschillende ondersteunende voedingssupplementen. Voedingssupplementen die bij paarden veel gebruikt worden zijn: Sensipharm Gastro Entero Comfort Paard, Sensipharm Smooth locomotion paard, Sensipharm bitterspray en Sensipharm mokzalf. Bestellen Bij Dierapotheek.com kunt u snel en eenvoudig Sensipharm produkten bestellen. Voor gespecialiseerd advies van dierenartsen kunt u ook bij Dierapotheek.com terecht.

Bestellen

Bij Dierapotheek.com kunt u snel en eenvoudig Sensipharm produkten bestellen. Voor gespecialiseerd advies van dierenartsen kunt u ook bij Dierapotheek.com terecht.

Dierapotheek contact